VIDEO – Inainte de alegeri se asfalteaza si pe ploaie

Când credeam că le-am văzut pe toate in privința lucrărilor mizerabile din Buftea, apare și sfânta asfaltare pe ploaie! Repede, că mai sunt 12 zile și ne prind alegerile cu chiloții-n vine! Mai contează cât mai plătim și cât ne mai chinuim după cu refacerea? Va fi alt mandat, altă distracție…

Cel care a filmat este Constantin Dumitru, candidatul M10 pentru Primaria Buftea. Muncitorii au fost foarte agresivi cu buftenii (avem materiale de la 4 persoane) care au fotografiat si au inregistrat isprava lor.

La minutul 19.50 trece domnul primar Pistol, in mare viteza, fara sa-l intereseze problema!

https://www.youtube.com/watch?v=_yp5ex9RX9c

Un incident asemanator s-a intamplat recent si in Codlea, unde candidatul independent pentru primarie nu s-a lasat pana nu a oprit lucrarile, muncitorii agresivi ajungand la politie.

Asfaltări pe ploaie și muncitori violenți în campanie electorală la Codlea

asfalt_ploaie

]]>

7 raspunsuri
 1. EugenD
  EugenD says:

  Nici sa ma revolt nu mai pot. Am obosit! Vad, strang din buze si „dau pagina”. Am vazut atatea in mandatul domnului Pistol incat nimic nu ma mai impresioneaza. Sunt resemnat cu gandul ca se vor gasi foarte multi concetateni de-ai nostri care ii vor da votul. Deh, asta-i democratia! Pe unii atat ii duce capul, altii sunt aserviti politic iar cei mai multi vor fi cumparati cu cateva sute de lei. Pe cei din ultima categorie chiar ii invidiez. Ei sunt singurii din Buftea care se aleg cu ceva dupa urma lui Pistol.
  Alegerile din 2016 din Buftea au final cunoscut. Daca ar fi sa fac o radiografie cat pot de obiectiva lucrurile stau cam asa:
  1. Gheorghe Pistol – se bazeaza pe o mare masa de votanti formata din rromi pe care ii va cumpara inainte de alegeri. Se mai bazeaza pe o mare masa de pensionari pe care i-a cumparat de-a lungul celor 4 ani de mandat prin excursii la moaste si petreceri. Va mai obtine voturi de la cei aserviti politic lui si de la cei care vor vota ca … naivii. II convine de minune ca „opozitia”, atat cat este, e divizata. In total se bazeaza pe voturi foarte multe si nu are emotii.
  2. Richard Gioarsa – pare ca a intrat in lupta exclusiv pentru locul 2. Nu tinteste mai sus si nici nu deranjeaza mai sus. Cu 4-5 consilieri si-ar atinge target-ul. Merge la sigur pe electoratul PSD care s-a dovedit de-a lungul timpului destul de statornic. Probabil ca dupa alegeri se va alia cu Pistol pentru majoritate in consiliu local si va obtine in schimb postul de viceprimar. Matematic are toate sansele.
  3. Dumitru Constatin – N-a inteles ca voturile pe care le poate atrage sunt de la cei nemultumiti de Pistol pe care trebuie sa-i convinga – ATENTIE – de calitatile si bunele sale intentii, nu de cat de prost a administrat Pistol! Cat de prost a administrat Pistol stiu toti cei care si-au propus sa nu-l voteze, nu mai e nimic de demonstrate aici. E fix Q.E.D! Trebuia sa inceapa campania mai de mult si sa se faca cunoscut. Trebuia sa-si faca programul mai de mult si sa-l prezinte. Trebuia sa-si constituie echipa mai de mult ca sa arate ca nu este singur. Oricum va obtine multe voturi pentru un necunoscut intrat in lupta cu o luna inainte de alegeri. Voturile pe care le va obtine sunt voturile „anti-pistol”, fiind singurul candidat care-l ataca serios pe primar. Are 4 ani la dispozitie sa-si pregateasca terenul pentru campania din 2020. Ii prevad un viitor politic bun la Buftea.
  4. Protiuc Constantin – mi se pare un om de mare bun simt dar care n-are ce cauta in politica asta mizera. Colac peste pupaza, mai este si slabit fizic in urma unor nefericite probleme de sanatate. Nu i-am vazut programul electoral dar sustinatorii sai l-au „asigurat” ca nu va mai obtine niciodata postul de viceprimar sub aripa lui Pistol. Va obtine voturi cat pentru 1, maxim 2 consilieri. Nu-i prevad un viitor in politica pentru ca nu-i facut pentru asa ceva.
  5. Lidia Gosa – Nu o cunosc. Nu i-am vazut programul electoral. Mi-a placut s-o vad destul de degajata si relaxata la TVR desi nu este permis ca profesor sa faci greseli de exprimare (nu e o afirmatie pe care sa nu o pot argumenta!). Nu este cunoscuta in Buftea. Nu va intra in consiliu. Are timp sa se retraga din cursa si sa sustina un alt candidat in schimbul unor intelegeri politice de viitor.
  6. Laurentiu Neatu – Cu toata dragostea, intr-o lume perfecta si fericita ar fi avut sanse. Nu inteleg cum a reusit sa piarda vechii UNPR-isti, cei care au infiintat filiala locala. Este total absent din aceasta campanie. N-are nicio sansa sa atinga target-ul pe care si l-a propus de 7-8%. La fel ca doamna Lidia Gosa ar putea sa se retraga pentru intelegeri politice. Are timp 4 ani sa-si formeze o echipa cu care sa se prezinte altfel in 2020.
  Deci cu cine votam?

  Răspunde
 2. Bizu
  Bizu says:

  Eugen D iti apun eu cu cine sa votezi … Cu George Pistol !
  De ce ? Pentru ca e singurul candidat competent …
  Nu voi atatca contracandidatii Domnului Pistol ,ma reUm doar la realizari :
  pistolgheorghe.ro

  Răspunde
 3. Ion Ion
  Ion Ion says:

  Cum spuneam… Dumitru Constantin stă la colțul străzii și se mologește pentru voturi printr-o filmare penibilă, de ultimă speță. Ar fi trebuit să se filmeze pe el însuși când se milogea pentru voturi prin piață în weekend.

  Răspunde
 4. Mihaela
  Mihaela says:

  Nu am votat in Buftea, dar frecventez des orasul de aproape 9 ani. Schimbare in bine ca in ultimii 4 ani nu am vazut … a te lega de lucruri minore si a nu vedea intregul inseamna rautate

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *