Crevedia fierbe in campanie electorală

Anticipam acum un timp că in Crevedia campania electorală va fi la baionetă, competiția fiind aprigă, candidații cu șanse egale, iar cetățenii nerăbdători să scape de era Teodorescu (foto), 16 ani in care Crevedia a stat pe loc.

In ultimul an, candidații pentru funcția de primar s-au șicanat foarte mult, s-au impăcat și s-au certat, ba chiar au schimbat partidele de mai multe ori, derutând serios alegătorii, deja iritați și sceptici. Iată candidații:

Valeriu Șerban, PSD, inginer, inspector Autoritatea Rutieră Română. Este din satul Dârza și a locuit mulți ani in Buftea.

serban_valeriu

Florin Toader, ALDE, conferentiar universitar. A candidat și acum 4 ani, din partea PSD, fiind invins la mustață de actualul primar Florin Teodorescu, atunci la PDL. A părăsit PSD când Teodorescu a fost primit in partid, a trecut la UNPR, iar acum e la ALDE. Și-a făcut o imagine bunicică in ultimul an, cel puțin pe internet, dar după părerea mea, in campanie, echipa lui a reușit să i-o șifoneze destul de mult.

Florin_Toader

.

Florin Petre, UNPR, fermier, un tip destul de popular in localitate, chiar dacă rivalii il numesc “cioban”. Fost PSD, e din satul Cretulești-Samurcași, fiind puternic susținut de actualul primar, care nu mai candidează.

florin_petre

.

Costel Gulianu, PNL. Fost la PSD, nu avem alte informații despre dânsul, decât că e mai cunoscut după porecla Burete, pe care și-a trecut-o și pe afișe. Iar asta spune destule.

costel_gulianu_burete

Lupta pare a se duce intre Florin Petre și Florin Toader, cu Valeriu Șerban ținând aproape. Campania electorală este foarte incinsă, cu un stil ce aduce aminte de Buftea anilor 2008. Facebook-ul duduie de acuze și jigniri, iar zilele trecute s-a intâmplat și un incident seios. Echipa ALDE a fost surprinsă la miezul nopții imprăștiind materiale jignitoare la adresa contracandidaților, ajungandu-se la secția de poliție. ALDE riscă chiar mai mult de o amendă, dacă cineva va insista pe aspectul că fițuicile imprăștiate ilegal sunt făcute cu bani negri de ziariști dubioși.

Vă intrebați unde a dispărut lingăul lui Pistol care suge de la bugetul local Buftea? Se pare că a primit interdicție de la Pistol de a se implica in campania lui, căci ii aduce prejudicii de imagine. ALDE Crevedia l-a luat de bun și l-a pus la treabă, din nou in echipă cu Gelu, pe stilul campaniilor mizerabile din Buftea 2008 și 2012. Băieții fac echipă bună la scris mizerii, dar de data asta s-ar putea să aibă și o surpriză din partea procurorilor.

greierasul 

politie_crevedia

]]>

5 raspunsuri
 1. nume
  nume says:

  Primul facea itp-uri la masini, de restu’ nu a auzit nimeni nimic. Crevedia e praf, praf si pulbere, gunoi, mizerie, in centru unde sunt magazinele nu au fost in stare sa arunce o galeata de zgura. Rusine !

  Răspunde
 2. G
  G says:

  puteai macar sa ma intrebi… daca am vreun grad de implicare si in ce mod. simti nevoia sa ma denigrezi mereu. procurori aia de care vorbesti sunt platiti sa cerceteze fapte penale, infractiuni. libertatea de exprimare nu este si va fi niciodata o infractiune caci altfel ai fi inchis demult.

  Răspunde
 3. Dragos Florea/Alde Crevedia
  Dragos Florea/Alde Crevedia says:

  Buna seara.Dati ne dreptul sa ne exprimam punctul nostru de vedere,din partea echipei Alde Crevedia,cu privire la articolul de mai sus.
  Am dori acest drept la replica sa fie consemnat printr un articol separat.
  Va multumim anticipat !

  Răspunde
 4. Dragos Florea
  Dragos Florea says:

  Drept la replica privitor la aritcolul :
  Crevedia fierbe in campanie electorală
  Pubicat pe: 20 mai 2016
  Stimate domnule Bogdan Toba,
  In primul rand dorim sa va multumim pentru raspunsul prompt privind dreptul la replica in ceea ce priveste afirmatiile facute cu privire la ALDE Crevedia.
  Dorim sa precizam de la inceput ca mizeriile aparute in fituicile respective si care contin articole pe care nimeni nu le poate considera pamflet ne ataca si pe noi – candidatii din echipa ALDE. Plangerea facuta de catre PSD Crevedia nu are nicio baza reala intrucat nimeni din echipa ALDE nu a fost implicat dar este mult mai usor sa acuzi decat sa dovedesti. Noi dorim sa aducem altceva – si in abordarea campaniei si in viitorul comunei prin lucrul facut cu respect fata de cetateni. Tocmai din respect am dorit sa invitam pe toti candidatii la o dezbatere publica pentru ca fapte ca cele prezentate de dvs sa nu mai apara si cetatenii sa fie informati corect din sursa directa. Initial am fost refuzati de celelalte echipe dar noi nu renuntam sa credem ca cetatenii din Crevedia pot vedea si o dezbatere publica la Caminul Cultural sub semnul civilzatiei si respectului. Suntem deschisi oricand sa discutam conditiile de desfasurare a acestei dezbateri si va invitam si pe dvs sa participati pentru a relata de la fata locului.
  Cu respect,
  Echipa Alde.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *