Cazul Condrea: De ce minte Pistol?

Prins cu alte probleme, aproape uitasem de cazul acesta, dar azi am primit iar o invitație de a fi prezent intr-o emisiune TV care dezbate acest caz. De curiozitate, am săpat un pic pe internet să mă pun la curent cu ultimele noutăți  din acest caz și am fost surprins să văd că telenovela e in plin avânt, riscând să o depășească pe celebra “Elodia”.

Am fost invitat să-mi dau cu părerea și să pun paie pe foc, ca “jurnalist”  care a avut primul materiale foto/video de la locul accidentului și ca unul care știe multe despre Buftea și Pistol. Am refuzat și această invitație, dar mă frământă un pic trei chestii:

 • câtă vizibilitate și publiciatate aș fi avut dacă participam la toate emisiunile unde am fost invitat după accident? Nu cotează ce aș fi zis, dar m-ar fi știut juma’ de Buftea mai ales că eram și cu campania asta! Nu sunt prost că n-am profitat de asta și incerc să-mi fac imagine altfel?
 • cât de mult credeți că i-aș fi știrbit imagina lui Pistol prin tot ce știu despre el in emisiuni de maximă audiență? Nu sunt prost că nu aplic astfel de tactici? Care inamic al lui Pistol ar fi refuzat pleașca asta?
 • cum ar fi fost ca lumea să-l știe de ziarist pe Szilvassy, lingăul lui Pistol,  și să-i fi trimis lui imaginile foto/video? Cum ar fi profitat ăsta, mă, de circul ăsta? Câți bani ar fi cerut? Cum ar fi dat el năvală, Coate Goale, la toate emisiunile și cum s-ar fi rupt in figuri la TV? Ar fi fost un om implinit in viață! Mai aveam loc de el? Noroc că nu-l știe nimeni pe Mațe Fripte și-l urmăresc doar cei interesați de nebuniile politice din oraș.

rtv

Am remarcat că doamna din Buftea, “martorul cheie”, apare la toate emisiunile de la toate posturile, dar nu declară altceva nou, ci aceleași banalități, și alea contradictorii. Văd că a făcut o pasiune din asta și are Facebook-ul plin de poze dint televiziuni. N-ar fi o problemă, dar a declarat chiar că poza mea cu cadavrul, singura existentă, n-ar fi reală, că ea l-a văzut imbrăcat altfel acolo. Ba un stupid invitat susține că eu am făcut nu știu ce bani cu poza asta, că am trucat-o. Apoi doamna susține (video  minutul 0.38 ) că poza cu urmele roților pe iarbă e de pe net, când de fapt a pus-o dânsa pe Facebook a doua zi după accident (foto sus). Otevisme…

Și ajungem la ceva chiar interesant. Un video de sâmbăta trecută de la RTV, unde se vorbește de domnul primar Pistol. VIDEO Romania-de-poveste_25 iunie.

Știam cu toții deja că e bănuit că a trimis echipa de salubritate foarte rapid să curețe urmele accidentului. Hai să-l auzim intr-o prima declaratie pentru un jurnalist, care nu e de la RTV:

https://youtu.be/gn8Tmrg9Ag8

Pistol: “Noi n-am recunoscut pe nimeni in cei prezenți acolo. Nu erau angajate ale primăriei”. Cu toții știm că cele două femei de la salubritate sunt din Buftea și sunt angajate la firma de salubritate din Buftea, SSB,  și sunt in fiecare zi prezente in fața primăriei. Nu știa cine sunt tocmai primarul, care le are non-stop sub geam și cu care dă nas in nas in fiecare dimineață? Iar șefa lor, doamna blondă cu tricou roz din imaginile video de la fața locului, e de mult timp in echipa lui Pistol, fiind foarte devotată dânsului, prezentă in campanii electorale umăr la umăr cu dânsul (foto jos cu bluza roșie pe mână). De ce să mintă in halul ăsta că nu o cunoaște?

Putea să spună că le știe, dar nu le-a trmis el, sau că le-a trmis din exces de zel, să fie totul in regulă, să se circule și să fie curățenie, dar nu că nu le cunoaște, când toți știam cine sunt. Femeile au fost luate duminică seara de pe canapea și puse urgent la treabă, nu veneau din proprie inițiativă și nici dacă le chema altcineva in afară de șeful suprem! Și ca să fie și mai interesant, aflați că mai nou, cele două femei nu mai au locul de muncă in Centru, in fața primăriei, ci au fost mutate undeva pe la periferie.

13313636_255238821506842_213062549_o(1)

In video de la RTV, la minutul 0.28, Pistol o sucește puțin: “Eu nu am trimis pe nimeni. NU cunosc ca persoane din serviciul nostru de salubritate sa fie prezente la fața locului”

Mai departe, la minutul 1.00, fosta soție a lui Condrea spune cum l-a cunoscut pe Pistol și ce afaceri a făcut acesta cu mortul… l-a păcălit cu un teren chiar in zonă. Și mai departe, Lazarus face niște legături intre șeful SRI și primarul nostru și pune niște intrebări ale căror răspunsuri le știu toți buftenii.

Presimt că va urma…

ULUITOR: Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, mort intr-un accident in Buftea! Primele Foto EXCLUSIV de la fața locului!

VIDEO: Cine ne-a băgat mortul in casă?

]]>

1 răspunde
 1. Bizu
  Bizu says:

  Bogdane ai dat-o in conspiratita ?
  pina unde vrei sa ajungi cu stilul asta ? Pe domnul Dobrican l-ai atacat complet inutil si total pe nedrept , pe George il bombardezi necontenit cu acuzatii nefondate . Spui ca nu ai vrut sa sa iti faci imagine cu acel accident dar iti faci imagine pe spatele Primarului
  in acest ritm/stil iti vei pierde cititorii.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.