Pe când o pasarelă pe Bd. Muncii?
Destul de populat, Bulevardul Muncii din cartierul Buciumeni (de fapt o uliță cu pretenții de Caracal) e despărțit violent in două de magistrala feroviară. O parte iese in DN1A, cealaltă in Strada Agricultori, spre lac, poligon, biserică și școala.
De-a lungul anilor aici au murit mulți oameni loviți de tren. Copiii trec zilnic magistrala feroviară in drum spre școală și inchipuiți-vă cum stau părinții pe jar știind că cei mici se joacă tot in zona aia! Am experimentat de câteva ori cât de horror e să traversezi pe ceață deasă sau pe viscol!
Toți primarii au promis ferm locuitorilor de aici că vor rezolva problema! Chiar nu s-a găsit până acum o soluție să se amenajeze o amărâtă de pasarela ca pe DN sau ca cea de la liceu de la gară (care apropo, mai e puțin și cade, la naiba!)? Sau un pasaj subteran impuțit ca in orice gară? Cât de mare ar fi fost efortul? Sunt sigur că UE ar fi alocat oricând bani pentru un astfel de proiect amărât! 2015, oraș din UE…
]]>
La intrebarea:”Pe cand o pasarela pe B-dul Muncii?”
Raspuns: Atat timp cat nici-o pasarela nu poate fi confectionata din materiale ce nu sunt primite la „fier vechi” sau „remat”,NICIODATA ! De ce? Pe B-dul Muncii in majoritatea cazurilor traiesc „oameni” care nu muncesc nicaieri,isi trimit copiii la scoala ca sa beneficieze de bursa sociala(daca acestia n-au absente) si desfac,distrug,rup,tot ce poate fi primit la Remat.Cand acestia se vor maturiza si vor constientiza ca ptr evolutia tarii mai trebuie sa si muncesti,nu numai sa furi,atunci poate se va face o P A S A R E L A !
Hai, vă rog, să nu incepem cu rahaturi rasiste! Aici nu e vorba de furat pasarela, ce naiba! E vorba de salvat vieți… și dacă ești prost, hoț sau bețiv, tot nu meriți să mori! Nici măcar dacă ești un rasist agresiv !
Nu cred ca, comentariul lui @critasse are vreo legatura cu rasismul, dar are foarte mare legatura cu adevarul !
Daca vorbim de furat orice se poate fura oricand din orice cartier din buftea , nu cred ca conteaza zona,si spre uimirea ta in buciumeni muncesc mai mult de jumatate legal platind si ei ca si tine taxe catre stat si restul de jumatate in ultimii 7-8 ani se ocupa cu foraje de puturi ,ca muncitori sau ca propriul sef in paranteza.Intr-un cuvant cati bani au invartit cei de pe muncii in ultimii ani nici nu poti tu numara.
Cat despre traversarea caii ferate pe ceata cand in stanga si in dreapta nu vezi nimic decat in 50 de metri este clar desprins din filme horror, sau in varianta cand este gheata sau polei.