Buftea are supraveghere video in pădure!

In timp ce furturile au luat amploare in Buftea, Primăria Buftea a montat camere de supraveghere video pe toată Strada Aviației, ce duce la pădure, in plin câmp, in pustiu, ultima cameră video fiind la intrare in pădure.

Există vreo explicație logică pentru astă? Să nu spuneți că sunt impotriva celor care taie ilegal pădurea! Că nu există nicăieri in lume camere de supraveghere pentru asta! Nu e nevoie de așa ceva să știi că țiganii plătesc 1-2-3 sute de lei pădurarului pentru o căruță de lemne! Primarul și Poliția Locală n-au nevoie de camere să afle asta. Toată lumea știe că terenurile adiacente acelei păduri sunt ale primarului, dar să nu fi avut dânsul bani să-și pună singur camere?

Camerele din zona Buciumeni, in număr de 11, au fost montate in baza unui proiect cu fonduri europene, in valoare de 600 000 euro.

In acest timp locuitorii orașului se păzesc singuri de infractori, fie incheind contracte cu firme de pază, fie montându-și ei inșiși camere de supraveghere. Mai jos, foto dintr-un bloc, unde doi locatari și-au pus camere video pentru a supraveghea intrarea in bloc și parcarea, pe care oricum o plătesc cu 100 de lei pe an, in timp ce furturile din mașini sunt ordinea zilei

IMG_0752 IMG_0753

Primăria mai montase  o grămadă de camere de surpaveghere pe care a pătitit sute de mii de euro de la bugetul local, in 2007, camere inutile pe timp de noapte.  Am avut ocazia să văd imagini de pe aceste camere și am constatat că nu se disting fețe sau numere de mașini. Dealtfel, numeroase camere din oraș deja nu mai merg, fiind doar de decor, iar infractorii știu. Și actionează. Singura soluție a cetățenilor e să se păzească singuri sau să angajeze firme de pază.

ATENTIE ! Se fură in draci in Buftea!

ATENȚIE… Se fură din mașini!

  https://www.youtube.com/watch?v=FCtjjOk_Q7A#t=10]]>

5 raspunsuri
  • ALEXE TUDOR
   ALEXE TUDOR says:

   Si daca vin noaptea ce te faci cu porcariile alea de camere ? Au costat o caruta de bani (oare ?) si nu poti vedea un numar de inmatriculare pe timp de noapte ! Stai linistit, nu la Buftea se gandea pistol cand a montat camere acolo, ci la faptul ca-si protejeaza mosia pe banii orasului. O sa urmeze si el….

   Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *