Ziua școlii și o nostalgie

Sub pretextul „zilei școlii”, domnul primar a făcut o vizită scolilor nr.3 și nr.4 din Buftea, că tot se află in campanie electorală.

Singurul motiv pentru care pun acesastă informație și aceste poze, e pentru că-mi trezesc oarece nostalgii. Intre 2000 și 2002, am lucrat la Școala nr. 4, din Buciumeni, și imi aduc aminte cu mare plăcere de copiii de acolo. Lucram cu copii de 10-14 ani și vă spun sincer că erau superbi, chiar dacă peste 90% erau țigani.

Poate nu-mi plac in general țiganii, dar țigănușii ăia mici erau frumoși, simpatici și cuminți. Chiar mi-e dor de ei când văd pozele de jos! Problema e că de la o vârstă, caracterul multora se strică, in mare parte din cauza a ce văd acasă și in societate.  Promit să vă povestesc cândva experiența mea fantastică de la scoala din Buciumeni.


 

]]>

2 raspunsuri
  1. top gun
    top gun says:

    *****cenzurat***** MARIN DOINITA,*****cenzurat****,este in fiecare ciclu electoral,foarte activa din punct de vedere politic,asa cum de altfel se specifica si in normele legale care reglementeaza activitatile cadrelor didactice(sic ! ),asa procedeaza si dna Rudeanu,asa a procedat si dnul Protiuc…Educatorii si pedagogii de azi ai copiilor nostrii,politicienii *****cenzurat***** ai zilei de maine,croindu-si migalos si atent electoratul necesar prin intermediul,ghici,intelegeti,al materiei prime aflata in mana lor modulatoare,adica naivii de copii ai caror parinti vor fi nevoiti sa mai plateasca si meditatii pentru materiile la care sunt deficitari datorita….cui…..va las pe dvstra sa aflati ! TOTUL PENTRU VOI !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *