Parcarea publică a cetățenilor de pe Strada Studioului va fi luată de Spitalul Buftea

Parcarea, dar și traficul, vor fi un coșmar pe Strada Studioului, tot mai aglomerată.

În ședința de ieri, la inițiativa primarului, consilierii locali au validat decizia Consiliului Judențean Ilfov, care a decis să-și ia înapoi terenul pe care noi am construit parcarea. Motivul este că au nevoie de el pentru extinderea Spitalului Buftea, pe care ei îl administrează.

Terenul făcea parte din curtea spitalului, apaținând CJ Ilfov, iar Primăria Buftea l-a cerut în 2014 pentru amenajarea unei parcări, care să fie folosită de locatarii din zonă, dar și de cei ce vin ziua la spital.

Tot în ședința de ieri Consiliul Local a aprobat inființarea a 187 locuri de parcare de reședință și 50 locuri de parcare ocazionale la Sala de Sport de la Judecătorie. Cele 187 locuri de parcare vor fi trasate pe Strada Al. Construcotrului, Str. Al. Cămpului, Strada Eroilor, Strada Oltului.

Niciunul nu este pe Strada Studioului, care va pierde parcarea menționată mai sus. Am întrebat primarul de ce nu amenajează parcări și pe Str. Studioului, pentru a organiza și taxa măcar haosul care va fi acolo și a răspuns că nu se poate, că vin oamenii la spital și se ceartă cu locatarii. Deci în loc să reglementeze intr-o oarecare măsură, preferă să ignore haosul.

Cum s-a sufocat Strada studioului. Strada Studioului va avea două blocuri ANL, Studiourile Buftea tot mai active, Policlinica Buftea și Spitalul Buftea extins. Plus traficul de la școli.

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *