Parc de distracții in Baza Turistica Buftea

2017 ar putea aduce schimbări semnificative in Baza Turistică Buftea, un spațiu foarte drag buftenilor in trecut, dar care a suferitceva modificari in timp, după ce a fost inchis mai mulți ani.

După vreo 20 de ani de paragină, proprietarii Bazei Turistice Buftea au hotarat că nu mai e de actualitate dezovoltarea proiectului imobiliar inceput acolo si care se pare că ar fi ocupat intreg terenul pe care era Baza Turistica… Vezi foto cu proiectul initial.

Aflată pe un teren foarte prețios in anii bumului imobiliar, intre pădure și lac, față in față cu Media Pro, investitorul a inceput acolo un proiect imobiliar numit West Park Buftea. După ce a construit o parte din el, din cauza crizei, a prețurilor ridicate și a lipsei vânzărilor, proiectul s-a oprit. Nici acum nu par că sunt locuințe vândute, deși sunt finisate.

Apoi, in cealaltă jumătate a terenului, s-a construit o piscină cu bar si terasă, vechiul restaurant a fost refăcut, are si terasa pe lac si două spații inăuntru pentru evenimente, căsuțele au fost și ele renovate, s-a construit și un teren sintetic de fotbal pe locul celui vechi de beton și se pare că sunt planuri mari in continuare pentru 2017.

Din sursele noastre, propietarul intenționează să dezvolte un parc de distracții, gen Divertiland, fiind se pare și acolo implicat. De asemenea, s-ar extinde spațiul destinat evenimentelor, cu un cort mare. N-ar strica o revitalizare a acestui spațiu, care ar putea atrage și bucureșteni, inainte de sărbători incepând lucrările de curățare a terenului.

baza turistica

.

Cine e proprietarul Bazei Turistice Buftea?

Baza Turistică și terenul de acolo a aparținut BTT, niciodată primăriei, spre deosebire de terenul de sub Calul Bălan. Bogdan Cantaragiu (foto jos) este numele celui care deține in acte această proprietate. Este un prosper om de afaceri in domeniul imobiliarelor, fost expert la Fondul Proprietății de Stat intre 1997 – 2000, fost deputat intrat in Parlament in 2004 pe listele PRM in judetul Arad.

A părăsit apoi partidul lui Vadim Tudor și a intrat din nou in parlament, din partea PDL Dâmbovița, ulterior fiind liderul PDL Giurgiu și PDL Sector 1.  S-a retras momentan din politică, deși este un apropiat al lui Vasile Blaga, care are și o casă aici, in complexul rezidențial din Buftea.

bogdan cantaragiu 2

.

Buftea Veche – Baza Turistică

VIDEO: Buftea Veche – Baza Turistica la inceputuri

VIDEO Baza de agrement Buftea văzută de sus

.]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *