Noua Baza Turistica Buftea

Cum probabil ati aflat, după vreo 20 de ani de paragină, proprietarii Bazei Turistice Buftea au hotarat că nu mai e de actualitate dezovoltarea proiectului imobiliar inceput acolo.

Aflată pe un teren foarte prețios in anii bumului imobiliar, intre pădure și lac, față in față cu Media Pro, investitorul a inceput acolo un proiect imobiliar numit West Park Buftea. După ce a construit o parte din el, din cauza crizei, a prețurilor ridicate și a lipsei vânzărilor, proiectul s-a oprit. Nici acum nu cred că sunt locuințe vândute, deși sunt finisate. In poza de mai jos, doar vilele din partea de sus sunt construite.

După atâția ani de paragină, investitorul a decis, in sfârșit, să continue, dar altfel. Simțind probabil că e loc pe piață și având exemplul parcului din Mogoșoaia, care atrage foarte multă lume, proprietarul a decis să investească in continuare intr-un loc de agrement, pe scheltul vechii și celebrei Baze Turistice de aici.

Am fost și am aruncat o privire inăuntru aseară și se vede un pic de mișcare, dar mai e mult până departe. Deocamdată pare ceva făcut pe fugă, provizoriu. Iată ce am remarcat.

 • piscina e de mult, deși nu producea mare lucru, dar erau câteva fete pe acolo. Doar fete. Asta e interesant, nu?
 • s-a amenajat și restaurantul, care arată bine și are și un cuptor pentru pizza. Era gol, doar doi mucitori sorbeau o ciorbă, probabil lucrători pe acolo
 • un loc de joacă cam dărăpănat și sărăcăcios, acolo de ceva ani, deservind piscina. 
 • un ponton cam mic in apă, care va fi probabil folosit pentru plimbări cu barca
 • deocamdata nu e taxa de acces la intrare
 • vechiul teren de fotbal a fost amenajat cu gazon sintetic și va avea si nocturna
 • casutele sunt in plin proces de reconditionare, dar low-cost, cu prelată pe sub vechea țiglă
 • cam atat, plus un panou ce anunta si alte obiective in curand.

In concluzie, nu e mare lucru acolo deocamdată, doar piscina, restaurantul si terenul de fotbal. Vor fi și altele, dar nu cred că vor rupe gura târgului, decât cu multă implicare financiară și reclamă. Deocamdată pare doar un proiect provizoriu, făcut pe genunchi. Oricum, le urăm baftă, Buftea are nevoie de așa ceva!

Mai multe poze pe Facebook

 

 

]]>

5 raspunsuri
 1. Ratb
  Ratb says:

  Imi povesteau parintii ca s-au cunoscut in fosta baza turistica , dar Balalau cu Stoica viceprimar pe atunci au dat-o unui parvenit , co comision bon .

  Răspunde
 2. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  Ca de obicei vorbesti prostii, ca orice postac de partid. Baza Turistica nu a fost niciodata a primariei, deci Bălălău și Stoica nu au avut nicio treabă.

  Apropo de asta, contrar aburelilor tale, nu Stoica era mana dreapta a lui Bălălău, ci Pistol. Stoica era si el mana stangă probabil, tot acolo. Dealtfel ambii sunt creațiile lui Bălălău. Ca să vedeți cine ne-a condus după el…

  Somn ușor nouă, cetățenilor neinregimentați!

  Răspunde
 3. nume
  nume says:

  Era si cazul sa se intample ceva; pacat de zona care este peste Mogosoia dupa parerea mea. Idem si cu Calul Balan, in care nu s-a investit mai nimic de 30 de ani.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *