Baza Turistica Buftea văzută de sus

Mai intâi să spunem că organizatorii au schimbat un pic line-up-ul din prima zi, inlocuind trupa The 1975 cu un duo din Brighton, Anglia, tot de rock altenativ, Blood Red Shoes.

Este o trupă extrem de interesantă, formată doar din doi membri, o formulă originală cu o gagică la voce și chitară și un toboșar care deasemenea cântă cu vocea, lucru extrem de rar intâlnit și foarte greu de executat.

                

The Family Rain

Va deschide a doua zi a festivalului de la Buftea și e o trupă formată din 3 frați ce cântă un rock alternativ cu influențe de blues.

      

 

Spector

Piesa lor Chevy Thunder spune totul despre ei… energie maximă, distracție, nou.

 

 

Everything Everything

Este o trupă un stil foarte original și interesant, cu o voce care sigur va face carieră.

 

The Vaccines

Este una din trupele care n-au apucat să cânte anul trecut la Summer Well, din cauza anulării celei de a doua zi, iar organizatorii au reușit să-i readucă. The Vaccines vor deschide concertul celor de la Rolling Stones pe 6 iulie in Hyde Park și deja sunt unul dintre marile nume din Anglia.

 

Suede

Legendara trupă britanică, autoare a unor celebre hituri ca The Beautiful Ones si She’ s in fashion, s-a reunit și a scos un nou album, cu piese foarte ok, ocazie cu care aven șansa să-i vedem in Romania. Iata o piesa de pe acest album:

 

Summer Well 2013 Buftea – Ziua I

]]>

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *