VIDEO: Buftea Veche – Baza Turistica la inceputuri

Emisiunea “Bucurestiul si tinerii sai” (1973, Buftea)
 

Buftea Veche – Baza Turistică

Proiect “Zona de agrement Buftea”

Noua Baza Turistica Buftea

 

VIDEO: Buftea Veche – Interviu cu primarul Nicolae Rovinaru, 1984

VIDEO: Buftea Veche – Reportaj “ORAȘUL DE LÂNGĂ MARELE ORAȘ” (Buftea, 1988)

VIDEO: Buftea Veche – Reportaj “ÎN NUMELE VIEȚII” la Buftea 1986

VIDEO: Buftea Veche – Emisiunea “Gospodărirea Gospodarilor“ la Buftea din 1977

]]>

5 raspunsuri
 1. ion radu
  ion radu says:

  Ce vremuri,verile erau veri,oamenii erau mai oameni,iar baza turistica era disponibila pentru toti,chiar si lacul,observati ca atunci se putea face o plimbare cu barca,salupa sau vaporasul,nu deranja pe nimeni,era voie,nu se deranjau,,pestii“,acum baza a fost finalizata,adica terminata…definitiv!

  Răspunde
 2. insolventul
  insolventul says:

  De acord. De cand a luat Saris balta efectiv nu mai este nici cat negru sub unghie a buftenilor. Un hraparet fara scrupule, un beneficiar al tuturor oportunitatilor, un manager extrem de slab care doar beneficiaza de un sistem prost administrat si prost gospodarit. Pacat de salba lacurilor care sunt pe teritoriul nostru, le-am putea exploata piscicol, turistic si de agrement, nu se poate, nu se vrea, nu mai inteleg nimic. Inca o data e pacat de oaza care este peste noi si de care ne batem – efectiv – joc. Cred ca filmarea este din ’84 nu din ’73.

  Răspunde
 3. nume
  nume says:

  La Mogosoaia orice localnic da la peste gratis, pe baza buletinului de identitate, la Buftea e 80 de ron. Mogosoaia are parc de distractii; Aqua Parc; drumuri curate; comert stradal chiar si pentru cei mai defavorizati; firma de salubritate proprie; un loc unde te poti destinde la sfarsit de saptamana la un gratar si-o bere. Buftea are militii locale; parcari platite cu japca; piste de biciclisti inutile; nepotisme; ofiteri stradali si o zona numita Calul Balan lasata de izbeliste.

  Răspunde
 4. Nationalistul
  Nationalistul says:

  Moarte celor care si au batut joc de munca lor.. Se putea face altceva decat vile… Moarte celor care au vrut vile acolo si s a ales prafu…

  Răspunde
 5. ion radu
  ion radu says:

  LEGEA 215/2001,norma legala care stabileste regulile jocului dintr-o localitate……consiliul local, in calitate de administrator unic al domeniului public si privat al localitatii,versus primarul ,in calitate de executant al hotararilor CL-ului,ambele parti mandatate de CETATEAN,pentru a-i administra intr-un mod judicios si util contributiile in bani ale acestuia,precum si patrimoniul localitatii.Numai ca el, CETATEANUL, ocupat cu griji,nevoi,necazuri,rele,ce sa-i faci,taman cand sa fie si el mai atent,mai circumspect,mai cerebral, atunci il loveste,foamea,setea,oboseala,iar mandatul pe care il da si care ar trebui sa fie imperativ,devine.. asa….indiferent…neimportant….lipsit de substanta……ca tot aia e….tot ala iese……sa vedem ce-mi iese si mie daca tot pun stampila…..si scapa din vedere aspecte esentiale: seriozitatea,capacitatea,pregatirea,profesionalismul,caracter-ul ,devotamentul,sinceritatea,inteligenta,respectul,bunul simt,generozitatea,intelepciunea , onoarea….toate aceste calitati-si nu sunt toate-ar trebui sa fie intrunite de persoana sau persoanele care pur si simplu il sufoca pe CETATEAN,cu oferte unicat,de candidati ultrapotenti,vin peste el,sunt in stare sa-l bage cu tot cu stampila in urna de vot…iar la final,el, CETATEANUL,ramane singur si pe lume si pe strada,in timp ce deasupra-i,in bataia vantului, flutura un banner a pustiu pe care desluseste inganand….TOTUL PENTRU VOI……..

  P.S.-Si atunci,prieteni, sa nu ne mai miram de ce tot dam inapoi si suntem adusi in starea de a face comparatii intre vremuri,deloc normale-cele dinainte de 89-si acestea,in care traim-chipurile pline de normalitate-,concluziile sunt de prisos,realitatea bate filmul ,iar BTT, se vede cel mai bine…… din arhiva TVR……

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *