Partidul Verde, condus de Florin Călinescu, are candidați la Buftea

Încă de la înființarea filialei locale, Partidul Verde și-a anunțat susținerea față de candidatul independent la Primăria Buftea, Bogdan Tobă, subsemnatul. Vicepreședintele, Vald Soare, s-a întâlnit cu mine înainte, și, fără să-mi ceară nimic, m-a asigurat de suportul lor, și că nu își vor pune candidat pentru Primăria Buftea. Colaborarea a venit firesc, pentru că ei sunt un partid european, antisistem, cu aer nou.

În schimb, vor candida pentru Consiliul Local Buftea, având în prim-plan doi oameni cu care eu fac deja echipă de mult și cu care colaborez și voi colabora pentru Buftea. E vorba de Corneliu Florea și Gabriel Raicu. Vom fi practic rivali în alegeri pe buletinul de vot pentru Consiliul Local Buftea, dar odată intrați acolo, vom face echipă.

Partidul Verde Buftea a strâns în stradă, în Buftea, fiecare semnătură pentru a putea candida, un efort important pentru un partid nou. Nu au primit aviz favorabil din partea Primăriei Buftea pentru a afișa bannere electorale pe domeniul public, cum au primit celelalte partide, așa că le-au afișat pe proprietăți private, cu acordul proprietarilor.

Pentru președinția Consiliului Județean Ilfov, verzii îl propun pe avocatul
 Soare Vlad-Cristian, plus lista de consilieri județeni, și vor propune proiectul metropolaverde.ro , un sistem administrativ integrat – Metropola Verde București-Ilfov. Alte detalii despre partid pe www.partidulverde.ro

Video filmat la Buftea, în Calul Bălan.

]]>
1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *