Candidații PSD Buftea pentru alegerile locale. Aceiași ca întotdeauna! Vărul lui Pistol în frunte!

Nicio surpriză nici pe lista PSD, la fel ca în cazul PNL Buftea, aceiași oameni vor să conducă Buftea de ani de zile! Candidatul pentru funcția de primar este Costache Marin, vărul lui Pistol din comuna Butimanu, aliatul său in Consiliul Local până acum.

Este deja de notorietate faptul că PSD Buftea este o anexă a primarului PNL, Gheorghe Pistol, acesta făcând echipă bună cu ei de 8 ani, timp în care PSD Buftea a votat, la comandă, fără vreo opinie contrară, tot ce propunea Pistol in ședințele de consiliu. Prezență de decor. Mai mult, consilierii locali PSD aveau contracte atribuite direct de primarul Pistol

Pe liste nu apar consilierii locali din acest mandat, Sergiu Costea și Richard Gioarsă, cel care candidase in 2016 împotriva lui Pistol, și obținuse un rușinos 12%, pentru că buftenii și-au dat seamă că e blat. Cei doi, la sesizările mea documentate, au fost găsiți de Agenția Națională de Integritate in incompatibilitate, având contracte atribuite direct de primarul Pistol. Astfel au pierdut mandatul actual de consilier și au primit interdicție pentru a candida la următorul. Detalii aici…

OFICIAL: Tobă a distrus PSD Buftea!

Cine sunt candidații de pe locurile eligibile.

Primul Costache Marin, foto stânga, fără vreo șansă la funcția de primar, va obține probabil sub 12% cât a obținut colegul său, Gioarsă, în 2016. Pentru că PSD Buftea nu a făcut nimic de atunci, nu are cum să crească. Dânsul se mulțumește cu locul de consilier și șefia organizației locale, indemnizația de 800 de lei pe ședință și prezența la masa bogată a vărului său. E fost mecanic de locomotivă, acum ceva pe la un sindicat CFR.

Locul 2 este ocupat fictiv, pentru imagine de Radu Marinescu, președintele organizației PSD Ilfov, candidatul vechi al PSD-ului, când el însemna ceva în Buftea. Dânsul e acolo doar formal, doar de imagine, să vadă lumea că mai există. Ca și in ultimele două mandate, când a făcut la fel, nu va accepta postul de consilier local pentru faptul că nu acceptă să fie marioneta lui Pistol in Consiliul Local, dar nici nu face nimic pentru a rupe acest blat, care este peste capul lui. Este o sarcină de partid, să fie acolo, în frunte, să mai adune PSD câteva voturi. Un om cu o prestanță remarcabilă, dar care nu e făcut pentru politică.

Locul 3, Titi Mande, un comerciant local, consilier local și în actualul mandat.

Locul 4, Petcu Ion, nu știu cine e, iar locul 5, ultimul cu șanse, cunoscutul avocat buftean, Ion Rogoveanu, fost consilier local PPDD intre 2012 și 2016.

]]>
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *