Scandal uriaș in Buftea! 8 arestați!

https://new.expresuldebuftea.ro/wp-content/uploads/2016/02/11139384_953904674633445_3790307973549484491_n.jpg

Seara trecută a izbucnit un uriaș scandal intre două grupuri rivale, pe Strada Stirbey, scandal continuat și in alte locuri din oraș.

Poliția Buftea a intervenit și a identificat vinovații, 8 bărbați fiind reținuți și prezentați azi in fața magistraților. 

Comunicat IJP Ilfov

Polițiștii din Buftea au reținut 8 bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 48 de ani, în urma unui scandal provocat de aceștia pe o stradă din orașul Buftea.

La data de 10 martie a.c., cei în cauză, în timp ce se aflau pe strada Știrbei Vodă, din Buftea, au provocat un scandal, tulburând astfel liniștea și ordine publică.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, unde au aplanat conflictul spontan și au identificat persoanele implicate în eveniment.

Cei în cauză au fost conduși la sediul poliției Buftea pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați magistraților cu propuneri legale.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Pentru faptele comise, persoanele în cauză riscă o pedeapsă privativă de libertate de până la 2 ani.

]]>

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *