NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

9 Comentarii

 1. 1

  andrei

  Ce titlu mizerabil!

  Raspuns
 2. 2

  nume

  „cine și de ce a chemat platforma unei firme din Buftea să ridice mașina la doar o oră de la accident? Deranja pe cineva epava in iarbă? Cine a decontat serviciul prestat de firma bufteană?”

  Care firma frate ? Mai e deschisa sifonaria aia de langa piata din centru? Merge la spritz ! :)))))))))))))))))))))))) Era buna si una langa Penny. BMW rulz ….

  Raspuns
 3. 3

  Bogdan Toba

  Ce BMW? Chiar ma intreaba niste jurnalisti de un om de afaceri din zona care a fost acolo cu un BMW. Iar eu am o lista cam mare :)))

  Raspuns
 4. 4

  nume

  Peste drum de penny.

  Raspuns
 5. 5

  fara nume

  Dece inainte de accident a fost blocata intrarea tamasului de un buldo excavator care vezi doamne nu reusea sa.l porneasca si a tebuit sa astept 15min sa faca loc, imediat ce am intrat pe strada tamasului tocmai se intamplase accidentul dar fum nu iesea din masina, politia era deja acolo, mortul nu era desii salvarea inca nu aparuse iar cand am incercat sa fac o poza foarte aproape de masina am fost luat la goana.. fara sa isi dea seama am facut.o iar la 5 minute a venit si ambulanta.. repet nimeni nu se afla in masina sau langa! Atesta poza pe care am facut.o find primul primul care a fotografiat cazul

  Raspuns
  1. 5.1

   Bizu

   Pai fa publica poza aia sa ne lamurim si noi

   Raspuns
  2. 5.2

   eddie

   Contacteaza te rog antena 3 si spune-le ce ai vazut, ca sa se afle adevarul altfel securstii pot omori alti oameni ca tine, ca mine, daca ai carcater si demnitate fa public e ai vazut, nu putem lasa sa s continue aceste crime de catre securistii astia imputiti care uu distrus Romania!Un asasinat de tip mafiot stalinist securist, vor sa ne induca in eroare profitind ca nu avem acces la probele ascunse! Citeste acest comentariu a unei persoane care a vazut inainte ce se intimpla! Refuz sa cred ca afost accident , ci a fost mina criminala sa nu se afle cui a dat bani si el e bine merci la soare!
   Aici a fost totul aranjat: nu singe, nu se vede chipul lui Condrea in masina, doar masina lui care putea fi condusa de altcineva, din masina nu iesea fum, nu singe, mesajele scrise de altcineva, ADNul falsificat, aici dupa cum spune si cel din comentariu de mai jos a fost regie, de ce SRI a confiscat caseta video cu inegistrarea de la Buftea, doar ca sa nu se vada cine era si au adus ei masina lui condrea:

   De ce a trebuit sa se blocheze drumul inainte de accident la intrarea in Tamas? pentru ca mafia sa plaseze mortul, sa aduca masina deja facuta menghina si doar pus in acel loc, radiatorul nu avea nimic!, au pus un mort care il aveau ei la morga (asa cum au facut si la Timisoara in 89 cind au scos de la morga mii de cadavre ca sa arate „masacrul” lui Ceausescu, securistii sint in stare de orice scenariu sumbru), acel excavator a blocat expres drumul ca sa isi faca „treaba” securistii, apoi au anuntat politia dupa 15 min au aparut cica ‘intimplator” ei erau deja anuntati de mafie sa treaca pe acolo sa constate „accidentul”, de ce nu ne arata fata mortului, de ce s-au grabit sa-l ingroape si siciriul a venit sigilat, de obicei lumea vede mortul inainte sa puna capacul peste el in groapa, de ce anunta ca a „cumparat”loc de veci cu o zi inainte, si se „plimba de 13 ori pe acolo , sa arate probele cu masina lui condrea si fata lui , de ce fetita lui condrea a spus ca nu l-a vazut pe taica-su de miercuri , ca sa poata aranja astia scenariul, daca Condrea vorbea erau sute se implicati(securisti, doctori din mafie, etc), mass-media complice cu mafia ne duce si ne baga pe git un scenariu fara logica si cu multe intrebari fara raspuns, ii fraiereste pe cei care nu au scoala sau nu au educatie si cunostinte in criminologie, psihologie si comportament uman, pe cei care mai gindim nu ne pot minti la maxim!

   Raspuns
 6. 6

  Marchidan Georgica

  Bine punctat…

  Raspuns
 7. 7

  Dana

  Corpul de langa masina nu corespunde cu Dan Condrea, acesta fiind mai „pufos”decat patronul de la Hexipharma!!!! Iar acei martori, primii, ori au fost platiti sa taca, ori amenintati, ca doar traim vremuri mai rau ca pe vremea Impuscatului!!!!

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea