Afacerile locale il sustin pe Pistol!

Nu. Mai multi mi-au marturisit ca au fost practic obligati sa-l puna, la presiunea oamenilor primarului, care au vrut sa-i raporteze un numar cat mai mare de afaceristi care il sustin. Acestia au mers cu bratul de afise la fiecare magazin si „au recomandat”proprietarului ca e mai bine pentru el sa il puna pe Pistol in geam. Nu si la punctele de lucru ale companiilor nationale si internationale, care nu accepta asa ceva.

Desigur, unii chair il sustin si au pus de buna voie, altii au un interes in viitorul apropiat, poate un spatiu in noua piata, dar multora le-a fost bagat pur si simplu Pistol-ul pe gat. Ca ase e bine! Nici macar nu cred ca a fost ideea primarului aceasta campania agresiva, dar oamenii s-au temut sa refuze si au acceptat.

Nu sunt sigur ca e legal sa le afisezi chair daca e proprietatea ta! In ultimul timp au aparut si pe gardurile oamenilor si in curand, pe acelasi sistem, vor intra si in scarile de bloc. In biserici nu cred ca au aparut inca. In schimb, preotul din Centru l-a pus pe Pistol pe gardul casei, acolo unde nici Arsenie Boca n-a ajuns! (vezi foto sus)

Susține afacerile locale! De ce să o faci?

.

]]>

18 raspunsuri
 1. Bizu
  Bizu says:

  De ce nu ar fi normal ca afacerile locale sa il sustina pe actualul Primar ? pentru ca nu vrei tu . Ai sa fii surprins dar un numar foarte mare de comercianti au cerut afise pentru a le pune pe geamuri .
  Eu am mers zilnic in capanie si te asigur ca toti cei care au pu afise au facut-o cu placere .
  Cat despre ” obligarea ” cetatenilor de a pune afise … acesta e un mare neadevar … Echipa de campanie este format aproape exclusiv ce catre candidatii la consiliul local , oamneni seriosi , majoritatea profesori ,invatatori sau educatori … si credema nu sunt de loc fiorosi sau amenintatori .
  Mai mult este un val de simpatie pentru Primar si cei din echipa lui, chiar mai mare decat ne-am asteptat .

  Răspunde
  • Bizu reluare
   Bizu reluare says:

   ,,cu placere,, … hai sa mori tu … si APROPO de profesori .. ai idee ce le fac profesorilor sau educatorii0lor ciorile din zona scolii 3 sau 4 … cum amenință ca se duc la ,,george,, daca nu asculta?!

   Răspunde
   • Bizu
    Bizu says:

    Prietene te rog sa nu te mai semnezi cu pseudonimul meu . Si Bogdan te rog sa nu mai publici comnentarii sub acest pseudonim sau altele similare …

    Răspunde
 2. Backstabber
  Backstabber says:

  Se pare ca Buftea a rezolvat criza economica. In toate magazinele, la frizerii, macelarii, troneaza teancuri de poze cu Pistol. Oamenii le-au pus, NU-L voteaza, dar agresivitatea lui este deranjanta. Daca dupa 4 ani de mandat tot are nevoie de publicitate agresiva inseamna ca cei 4 ani s-au scurs degeaba. Adica nu, s-au scurs in folosul lui si a camarilei lui. Sa-l lasam la ferma lui, sa se ocupe de animale,;de oameni am vazut cum o face. Acum ca are apa si canal pe toate terenurile e mult de munca.

  Răspunde
 3. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  majoritatea profesori ,invatatori sau educatori… sa-si vada de meseria lor, nu sa alerge dupa Pistol si dupa ciolan, ca vor ajunge copiii sa isi bata joc de gramatica, la fel ca tine Bizule! Pentru un loc caldut in Consiliul Local, au ajuns sa se bucure doar de dispretul buftenilor!

  Răspunde
 4. Ion Ion
  Ion Ion says:

  Asta e o nascocire!Eu nu cred ca cei ce stau cu Afișe pe garduri si in vitrinele magazinelor sunt siliti sa o facă,cred ca pur si simplu i-l iubesc pe Pistol,tu ai sta cu avizul lui lipit?nu pentru ca i-l urâsti

  Răspunde
 5. Ion Ion
  Ion Ion says:

  După cum vad eu ai cam început sa nutresti ura,si la adresa profesorilor si la adresa simpatizantilor lui Pistol ,stai calm ca mai sunt câteva zile si apele se vor liniști.

  Răspunde
 6. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  Nu am nimic cu simpatizantii lui Pistol, nu m-am luat de ei niciodata, le respect optiunea, atata timp cat nu sunt agresivi si nu sunt interesati de ciolan. Dar cu profesorii care roiesc in jurul lui pentru firimituri am ceva! Si nu ma intereseaza daca atrag ura lor. Chiar stiu sigur ca o mare parte din cadrele didactice buftene ma uraste, dar o alta parte chiar ma apreciaza! Ghici care parte isi face meseria cu seriozitate! Ma tem ca in scurt timp vor aparea subiecte foarte serioase legate de unii profesori, daca parintii vor avea curaj sa vorbeasca in pubic si sa faca sesizari! Mai asteptam, deocamdata doar imi spun ce au pe suflet in privat.
  Daca si stâlpii comunității (preotul, profesorul și cârciumarul) iși pun poze cu primarul in geam, păi rău am ajuns, dragă comunitate!

  Răspunde
  • Bizu
   Bizu says:

   Draga Bogdan constat cu surprindere ca de cand ai anuntat ca vei candida si unii dintre cititorii tai te au incurajat sincer sa o faci , ai inceptr sa suferi de sindromul cultului personalitati …. Deci doar prpfesorii care te apreciaza sunt buni profesional ceilalti nu …
   Probabil cei care te vor vota vor fi niste” Bufteni adevarati” iar ceilalti … nu stiu cum ti-o veni la gura/tastatura.

   Răspunde
 7. bogdan
  bogdan says:

  Te rog spune-mi care e legatura intre afis si magazin,eu sincer nu pricep,gardul apartine unei proprietati private,magazinul e spatiu inchiriat,atentie la detalii !!!

  Răspunde
 8. al3xutzu
  al3xutzu says:

  Eu am afis in geam cu Pistol Gheorghe si nu m a amenintat ,chiar mi a vorbit frumos. Aproape in toata Buftea daca te uiti nici un contra candidat in afara de Domnul Protiuc si Domnul Gioarsa ,nu s au dus cu afise la micii comercianti sa i roage frumos sa le puna si lor chipurile in geam. Am fost recent in alt oras in vacanta si peste tot in geam erau cate 3 – 4 candidati ,,, Aici sunt preocupati sa se arate cu degetul in loc sa vina sa intrebe ,pot ba nene si eu sa mi pun chipul la tine pe geam? Ce treaba are daca e Domul Gioarsa deja acolo? La fiecare 4 ani se bat cu pumnul in piept se barfesc in loc sa vina sa vorbeasca cu omul ,sa fie omenie. Nu mai suport mizeriile astea de campanii…

  Răspunde
 9. ion de la raion
  ion de la raion says:

  dragomir marian pandarul din flamanzeni face lista cu oamenii pe care o sai care la vot duminica cu masina. daca nu credeti intrebati pe Varvari Ioana, Simu Ana, Polonica Maria, Ivan Oana si Petra Sandu. A stabilit intilnirea in jurul lui 10 sau 10,30. De asta platim oamenii astia, sa care la vot votantii

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *