Derby Petrolul Rapid

Nu vi se pare că ăștia exagerează cu rivalitatea? Rapid și Petrolul sunt rivale, au avut confruntări serioase acum 30 de ani, dar suporterii de acum nu știu cum să se mai perieze. Mai dă-l in gura mă-sii și de respect, că ne plictisiți deja!

La un search banal pe google, am găsit ultimele rivalități dintre suporterii lor. Mi-au smuls o lacrimă, pe cuvânt. Ei săracii, nebăgați in seamă de titanii hoți și comuniști de la Dinamo și Steaua (sau invers), iși caută rivalitate deși mult prea puțini dintre ei stiu despre ce a fost vorba in vremurile când s-au bătut la titlu, la retrogradare sau la promovare. Au fost infruntări serioase, dar nu le mai simte nimeni, din păcate tocmai din cauza hoților și comuniștilor de la Dinamo și Steaua. Ei se screm de un derby, dar uite ce limbincurism iese.

Dacă in cazul celor două mari, chiar și in teren mai ințeleg unii despre ce e vorba, măcar datorită mediatizarii, la derby-ul de serie B cine să ințeleagă? Bokila, Hamza, P? N-au nicio treabă săracii, nu ințeleg nici de ce

 

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s720x720/1002015_578767335511638_451807158_n.jpg

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *