Sâmbătă, Pegas Triatlon Buftea 2016!

A 3-a editie a triatlonului de la Buftea se va desfasura sambata, 30 iulie, in zona Calul Bălan. Organizat de bufteanul Cosmin Rogoveanu și Pegas Triatlon Club, cu sprijinul Primăriei Buftea, triatlonul va beneficia de participarea celor mai importante nume din acest sport din țară și va avea premii substanțiale.

Organizoatorii incearcă și atragerea buftenilor in competiție, aceștia beneficiind de reducere de 50% la taxa de inscriere. La fel beneficiază și fetele, iar după incheierea competitiei, va avea loc crosul copiilor, care se  vor putea inscrie atunci, la start.

Concursul va cuprinde două categorii, cea  de sprint și cea olimpică, iar probele vor fi: inot in lacul Buftea, ciclism si apoi, alergare in Parcul Stirbey.

Foarte important pentru bufteni… de la ora 9, la ora 13, circulatia rutiera va fi inchisa total pe traseul Strada Sirbey Vodă, Calul Bălan, apoi pe triunghiul format din Strada Cloșca, Strada Independentei și Strada Horia. Ar fi drăguț să ințelegem că e un eveniment foarte important pentru oraș și nu e o tragedie dacă ocolim un pic cu mașina sau mergem pe jos câțiva metri.

Inscrieri pe  triatlonbuftea.ro

.

Triatlonul de la Buftea – 2015

Cum s-a văzut triatlonul din perspectivă bufteană – 2014

.

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *