Triatlonul de la Buftea – 2015

A doua ediție a triatlonului de la Buftea a legat și mai mult acest concurs de oraș, iar prin implicarea serioasă a primăriei sperăm că va rămâne multă vreme aici și va ajuta la promovarea orașului.

Câteva impresii despre acest concurs din perspectivă bufteană:

  • proba de alergare nu s-a mai ținut din păcate pe Domeniul Știrbey, deoarece era destul de costisitor din punct de vedere financiar, organizatorii preferând să folosească banii de la Consiliul Local Buftea pentru premiere. Proba din Știrbey aducea un farmec aparte, dar triatlonul nu e o afacere cum e respectivul domeniu.
  • sponsorul principal de anul trecut, Herbalife, s-a retras de la Buftea, dar concursul a câștigat implicarea financiară a primăriei și sponsorizarea de la Redis Nutritie
  • concursul nu a dus lipsă de participanți, locurile fiind ocupate cu mult timp inainte, inclusiv de cei mai buni sportivi din țară, dar din nou, concurenții bufteni nu s-au inghesuit. Pe viitor sperăm să atragem cât mai mulți bufteni in acest concurs și să se organizeze și un clasament separat al lor.
  • primarul Pistol a fost prezent, ca de obicei, la costum, deși evenimentul nu recomada acest lucru, dar cumva trebuia să se evidențieze. A ținut un discurs, același ca la orice eveniment, a dat startul și s-a pozat cu toți copiii pe care i-a prins.
  • de efect prezența și demonstrațiile tuturor echipelor de copii de la Clubul Sportiv Voința Buftea.
  • in debut a fost organizat, pentru prima oară la noi in țară, și triatlonul copiilor, un concurs foarte serios pentru copiii care fac sport de performanță, iar la final au fost concursuri pentru copiii „amatori”.

VIDEO Triatlonul copiilor

  • evenimentul era să fie marcat de o tragedie, un copil din afara concursului, fiind la un pas să se inece, noroc cu prezența de spirit a unui organizator care s-a aruncat după el in apă (video)
  • un pic cam trist traseul de alergare din cauza lucrărilor de modernizare a orașului, dar la anul va fi sperăm un super concurs, mai ales că se va nimeri probabil chiar in campania electorală.
  • locul ales a fost perfect fiind permanant sub umbră, iar la final concurenții au fost premiați și s-au relaxat in Baza Turistică, care s-ar putea lipi mai mult de acest concurs pentru a-și promova afacerea, spre deosebire de Domeniul Știrbey
  • buftenii au obtinut rezultate foarte bune, Marian Dogaru sosind pe locul 30 (din 80 de concurenti) la proba de Sprint, iar echipa Drunkcyclist Buftea fiind a 9-a (din 25) la proba de Stafeta Sprint (foto in galerie).

Alte detalii, rezultate complete, poze și detalii

VIDEO:

Pegas Triatlon Buftea

Pegas Triathlon Buftea – copii

Triatlonul Buftea 2015

 ]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *