Inaintea unui nou magazin Lidl, apare un nou Penny Market

Parcă pentru a contracara mișcarea concurentului Lidl, care doreste să deschidă un magazin Lidl mai mare  chiar lângă actualul Penny, acesta din urmă a demarat deja lucrările de constructie a altui magazin, culmea, vizavi de actualul Lidl, in Studio, langa liceu.

E cel puțin interesanta aceasta decizie de  a deschide un alt magazin, la putin timp după ce l-au renovat pe cel vechi, fiind probabil o premeiera in tară existenta a doua magazine Lidl si Penny pe o distanta mai mica de 2 kilometri. Cu aceasta ocazie Penny doreste să angajeze sef de magazin, sef de echipa, casieri si lucratori comerciali.

Rămâne de văzut cum vor influența comerțul local cele două noi magazine Lidl si Penny, dar și traficul pe DN1 A, fiind in plan și un sens giratoriu la intersectia unde e actualul Penny Market.

]]>

3 raspunsuri
 1. nume
  nume says:

  Era de asteptat, cum poti sa distrugi o afacere in care s-au investit sute de mii de euro? (service moara) Simplu, deschizi un supermarket ! Terenul era pregatit din 2008 ….

  Răspunde
 2. Suciu Cristian
  Suciu Cristian says:

  mda. Angajeaza 10 oameni si isi pierd locul de munca alti 100 de la magazinele din apropiere. Mai bine buftenii ar cere mai mult calitate patronilor locali dar ar tine cu orasul lor si nu ar cumpara de la corporatiile astea care vand aici ce produce Germania si cara inapoi tot profitul in Germania.

  Răspunde
 3. nume
  nume says:

  Service-ul de la Moara (CCCF S.A.), avea magazine de prezentare / vanzare piese auto, sectie tinichigerie, sectie electrica, sectie vopsitorie cu cuptor, spalatorie auto cu perii (!!!), ateliere mecanice, statie I.T.P., spatii depozitare, cetrala proprie…. un intreg complex gandit ca un tot unitar. Lucru rar intalnit chiar si azi, dar barem in anii ’90. Buftea la ora actuala nu are un service auto adevarat, decat sandramale neautorizate si carpaci. Cand au inceput lucrarile de demolare ale acestui complex am pus foto detaliate pe comunitatea acestui site (in caz ca le mai ai Bogdane pune-le aici daca poti). Distrugere la tot pasul, ca peste tot in Romania…. Adevarul este ca singurul lucru care lipsea in Buftea este un nou supermarket, ca in rest avem de toate.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *