Sâmbătă e Pegas Triatlon Buftea 2015!

Pegas Triatlon Buftea  va fi, alături de Summer Well, evenimentul numărul 1 in Buftea in 2015.

Consiliul Local Buftea a alocat 45 000 de lei pentru acest eveniment și va suține și logistic, implicându-se mai mult decât până acum, sub sloganul  „Buftea, un oraș verde și curat”

Din păcate, proba de alergare nu va mai fi găzduită de Domeniul Știrbey, organizatorii intrerupând colaborarea cu proprietarii domeniului.

Astfel, după proba de inot in Lacul Buftea și cea de ciclism pe Strada Stirbey, proba de alergare se va desfășura pe traseul Calul Bălan, granița cu satul Samurcași, inapoi pe Independenței și strada Cloșca.

Toate locurile la Pegas Triatlon Buftea 2015 au fost ocupate, iar traficul rutier va fi inchis pe tot traseul, până după ora 13, când vor avea loc probele pentru copii.

Cum s-a văzut triatlonul 2014 din perspectivă bufteană

]]>

3 raspunsuri
 1. Adrian
  Adrian says:

  Imi poate da cineva o sugestie unde as putea sa alerg in oras? Doresc asa doar pentru intretinere. Imi poate spune cineva daca in Stirbei e voie pentru alergat? Sau alte sugestii…

  Răspunde
 2. Camelia
  Camelia says:

  După ora 10.00 se poate intra ,iar seara până la 18.00(program afișat la intrare).Seara am văzut lumea intrând si mai târziu.Dacă vrei să alergi dimineața fff devreme e foarte bine in parcul”dinte flori”,dezavantajul ar fi că e destul de cald,copacii sunt mici deci nu e umbră.Succes!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *