VIDEO… Kanal D despre copiii din containerul din Buciumeni

Cele 8 suflete din cutia de tabla de la urechea podului si chiar laudam comunitatea ca s-a implicat, destui cetateni ajutandu-i in urma apelului de pe site-ul nostru. Dupa cum era de asteptat, nimeni nu a putut sa-i ajute cu ce ii doare mai tare… o locuinta. Politia Comunitara s-a mutat acolo, la piciorul podului, iar lor le e frica sa nu fie alungati si din acel container.

Poveste e foarte complicata si tinde sa devina dramatica. Se pare ca primaria le-ar fi oferit o mica locuinta sociala, dar surse apropiate primarului sustin ca parintii nu au dorit sa locuiasca alaturi de familii de tigani in cladirea de langa stadion, preferand containerul.

Am fost de cateva ori pe la ei si mi-am facut o impresie. Copiii sunt super, foarte curati si draguti. Ma viziteaza des si ma intreaba cand mai vin pe la ei… „hai macar de Paste!” Parintii par muncitori, au ce sa le puna pe masa, contrar a ceea ce sustin unii, doar ca orice slujba ar incearca, nu vor avea nicio sansa sa-si ia o locuinta. Iata povestea lor prezentata aseara la Kanal D. Cititi mai intai povestea scrisa de mine anul trecut… Oricand ii puteti vizita la piciorul podului din Buciumeni. Se vor bucura.

Cele 8 suflete din cutia de tabla de la urechea podului

.

VIDEO Andreea Mantea, cu lacrimi in ochi de mila familiei care sta in conditii inumane intr-un container! „E inadmisibil”

VIDEO Doamne, ce trist! Pustii astia trei te vor face sa plangi! Fratii care locuiesc intr-un container dar inca spera la o casa! Baietii sunt frumosi foc, dar tristetea din privirile lor nu te va lasa sa dormi

VIDEO Pustii care viseaza sa fie campioni la box au avut parte de surpriza vietii lor!

]]>

1 răspunde
 1. Hadrian
  Hadrian says:

  Aseara am fost atentionat de cineva sa dau pe kanal D ca se prezinta chiar cazul cu pricina.
  Sincer am ramas impresionat de parintii ce fac totul pentru a avea grija de acei copiii, chiar in conditiile acelea grele. Copiii cuminti si frumosi, baietii practica sport de performanta.
  Eu am primit o casa ca mostenire, imi revine o treime din ea. As fi bucuros sa-i primesc intr-o camera mare si normala. Problema e ca acea casa are nevoie de reparatii (acoperis schimbat total) si ceva pb. legate de igrasie. Voi cere o expertiza, voi analiza sa vad ce si cum.
  Consider ca e o lovitura ala adresa primarului ce nu a putut ajuta aceasta familie. E adevarat ca ar fi fost greu pentru ei sa traiasca alaturi de tiganii ce locuiesc in locuintele sociale, datorita diferentelor etnice, igienice etc.
  Ar fi trebuit sa primeasca un ANL ca toti smecherii si-au tras cand s-a putut, cu ajutorul si complicitatea celor ce stapaneau Buftea.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *