Liceu la standarde europene, dar elevii ingheață de frig in el!

4 ani a durat reabilitarea Liceului D. Dumitrescu, care a inghițit câteva milioane de euro din fonduri europene, iar autoritățile locale nu au ratat niciun prilej de a se trage in poze și de a lăuda această uriașă realizare, de un an, de când a fost inaugurată.

Nu mai devreme de ieri a fost publicat un articol in ziarul pe care il plătim din banii noștri, prin care ni se slăvește din nou măreața realizare. Liceul a implinit 49 de ani de existență, iar la sărbătoare au luat parte și consilieri locali.

Ieri, la ședința CL Buftea, un consilier (M. Cojocariu) a anunțat că in Liceul D. Dumitrescu nu s-a dat drumul la cădură și elevilor le e frig. Dl. primar a spus că e problema directorului, liceul fiind nou, are și centrală nouă, au toate condițiile. Dl. Titi Stanciu, fost director, acum doar profesor, a confirmat, dar a spus că nu știe cauza, posibil să fie una tehnică.

Mi s-a părut că au pasat deliberat pisica la d-na director, care e de altă culoare politică. Și poate chiar pisica e moartă la dânsa la poartă, dar ca profesor acolo, fost director, dar și consilier local, era musai să știe cauza și să ridice problema de gât. Ca primar sau fost director, puneai mana pe telefon atunci, la finalul sedintei, si o sunai pe d-na director s-o intrebi de problema, poate are nevoie de ajutor. Dar politica nu e politica pana nu face victime colaterale.

Azi dimineață, la ora 7, au fost 0 grade! Căldură, deloc! Mi-au scris elevii azi:

liceu1 liceu2

.

Nimeni nu știe când se va da drumul centralei, nimeni nu iese in public cu o replică, toată lumea se ascunde până se rezolvă. Responsabilitate 0 din partea cadrelor didactice și autorităților locale!

Intre timp, să vedem cu ce se laudă d-na director in fițuica asta…

[quote]

Prof. ing. Eliza Constantin, director al Liceului Tehnologic „Dumitru Dumitrescu”, ne-a spus emoționată că, din punctul de vedere al dotării, instituția pe care o conduce are nota 10 plus. „Ne așteaptă toată baza materială și dotarea să putem să educăm copiii pentru această societate, din toate punctele de vedere, și științific și educativ, moral-civic. Avem la îndemână materialul didactic și sălile de clasă, astfel încât să putem să desfășurăm activitate diversificată cu elevii, să îi formăm ca cetățeni pentru societatea următoare în care vor intra fie că își continuă studiile, fie că se vor angaja. Noi considerăm că depunem toate eforturile ca și colectiv didactic și ne perfecționăm permanent.

Profesorul Eliza Constantin a mulțumit Primăriei orașului Buftea, Consiliului local și Inspectoratului Școlar Județean Ilfov pentru toate condițiile create elevilor, astfel încât aceștia să poată beneficia de ore interactive, moderne, cu aparatură de ultimă oră, atât pe parte uman-real, cât și tehnologic.

[/quote]

liceu3 liceu4

.

scris de Bogdan Toba

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *