Intreg orașul e un veceu public

Mi-a atras atenția recent o toaletă de plastic plantată pe trotuar, pe strada Vlăsiei, chiar sub gemurile oamenilor de la ANL-uri. Nici n-ai cum să ratezi mizeria aia stridentă, in centrul orașului, intr-o intersecție des circulată. Nu știu cum s-or simți oamenii cu ea sub geam.

Nu am idee de ce au amplasat-o acolo. Inițial am crezut că va demara o lucrare in zonă și vor avea muncitorii nevoie, dar nu s-a intmplat nimic. Apoi m-am gândit că așa vrea primăria să rezolve una din marile probleme ale orașului, cel puțin a Centrului. Poate unii nu ați observat, dar toată zonna centrului, unde nu există toalete publice, e plină de fecale.

UPDATE: am aflat totusi ca pentru muncitori era amplasat, lucrau la acoperis.

Oamenii iși fac nevoile pe unde apucă… La poștă, in lateral, la colete, e o horor! Ca să intri pe ușă trebuie să faci slalom printre rahați și inchipuiți-vă in ce condiții lucrează femeile alea acolo! In boscheții de la Casa de Cultură, unde se joacă și copiii, la fel, la doi pași de geamul primarului, care bănuiesc că vede și acțiunea de sus, ca mine. In scările din spatele blocului R1, teroare! Parcul de la peco e pișat tot noaptea. Gardul cimitirului a văzut și el multe.

In acest timp, singura toaletă pubică deschisă vreodată in Centru, pe care s-au plătit 10 000 de euro, zace inchisă. E vorba de cea din parcul de la Penny, unde de când nu mai e pază, s-a inchis și toaleta. Credeam că a fost doar o perioada, vara, dar am verificat acum și e la fel de inchisă. Cineva chiar și făcut nevoile ostentativ in ușă!

Așa a găsit primăria soluția? Să planteze bombe ecologice de plastic prin oraș?

wc

.

]]>

2 raspunsuri
 1. Buftean
  Buftean says:

  Dar de ce oare sa schimbi acoperisul unui bloc care nu are nici 10 ani de cand a fost dat in folosinta?
  Nu mai intreb pe cheltuiala cui a fost schimbat acoperisul…

  Răspunde
 2. Tot Eu
  Tot Eu says:

  Salut!
  Am auzit prin targ ca la blocurile reabilitate s-a renuntat la acoperisul facut de proprietari si s-a revenit la carton si din aceasta cauza apar iar infiltrari la cei ce locuiesc la etajul 4.
  Asa este? Adica oamenii se intorc la cosmarul vechi al ploii?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *