NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

4 Comentarii

 1. 1

  Gicu

  Cand e vorba de Bufea,D.N.A-ul doarme in bocanci.Doar sa verifice cate strazi de pamant din Flamanzeni si Atarnati apar in acte asfaltate,cum s-au atribuit contractele catre firma de casa a primariei,cum s-a trisat penal la alegeri,de ce se tot imprumuta primaria la banci indatorand si mai tare orasul asta.Cum dracu’ a inghitit liceul 5 milioane de eur pana acum si tot nu e gata cand lucrarea asta facea maximum 500 000-1 000 000?Vorbesc din experienta,cunosc un spital in Ungaria mai mare decat liceulEnergetic ,spital care a fost renovat complet cu 2 000 000 eur,termopane,acoperish,usi,pardoseli,etc…Rusinea maxima e ca pentru biserica din studio(a saptea din Buftea!!) s-au gasit bani,de cantina pentru romi la fel.

  Raspuns
 2. 2

  Bogdan Marchidan

  cu aproape 5 mil euro darama liceul si constuia totul de la 0 :)) acum tot ce trebuie sa facem este sa speram sa vina mai repede alte surse, alte datorii pe care noi cetatenii si contribuabilii acestui oras sa achitam la banci timp de 20,30 sau 40 de ani..datorii care sunt facute probabil sa acopere alte datorii catre Volksbank si ANAF … oare gresesc ?

  Raspuns
 3. 3

  Ratb

  Poate daca il daramau parintii tai care fac curatenie pe acolo ramaneau fara job. Nu era o solutie , arata bine acum liceul.

  Raspuns
 4. 4

  bizu

  [quote name="Gicu"]Cand e vorba de Bufea,D.N.A-ul doarme in bocanci.Doar sa verifice cate strazi de pamant din Flamanzeni si Atarnati apar in acte asfaltate,cum s-au atribuit contractele catre firma de casa a primariei,cum s-a trisat penal la alegeri,de ce se tot imprumuta primaria la banci indatorand si mai tare orasul asta.Cum dracu’ a inghitit liceul 5 milioane de eur pana acum si tot nu e gata cand lucrarea asta facea maximum 500 000-1 000 000?Vorbesc din experienta,cunosc un spital in Ungaria mai mare decat liceulEnergetic ,spital care a fost renovat complet cu 2 000 000 eur,termopane,acoperish,usi,pardoseli,etc…Rusinea maxima e ca pentru biserica din studio(a saptea din Buftea!!) s-au gasit bani,de cantina pentru romi la fel.[/quote]

  de unde stii atat de multe prietene . ai ceva mai mult decat speculati ca sa nu spun aberatii ?
  atat liceul cat si asfaltarile sunt lucari publice deci in principiu destul de transparente . Din cate stiu liceul este facut cu ceva fonduri europene deci e greu de presupus ca s-au facut cine stie ce matrapazlicuri pe acolo. e drept ca a durat cam mult renovarea dar o problema a fost si modul detul de deficitar in care veneu banii .
  deci daca aveti dovezi sariti cu ele , daca nu sunte-ti in cel mai bun caz carcotasi

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea