NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

3 Comentarii

 1. 1

  George gogota

  Accept un protest la acea intersectie. Propun blocarea acesteia pentru o scurta perioada de timp. Va reflecta imensa necesitate a circulatiei acolo.

  Raspuns
 2. 2

  Calache

  Autobuzul 331 pleaca din P-ta Romana si are capatul in cartierul Damaroaia.Nu era mai usor sa-l prelungeasca din Damaroaia pana in Buftea si sa desfinteze 460-ul?Sunt doar 9 km in plus.Noi Buftenii oricum suntem oropsiti de soarta cu transportul in comun>E peste mana sa stau 20 de min sa astept maxi-taxi,sa merg cu 30 la ora pana la Laromet,sa cobor si sa astept Metroul ,fac minimum 1:45 min pana in centrul orasului.Dar,daca as avea 331 din Buftea pana in Romana,va jur ca n-as mai merge dimineata la serviciu niciodata cu masina.Si nici in wekenduri.Doar imaginati-va sa va urcati in Buftea in autobuz si sa ajungi in centrul Bucurestiului fara sa mai schimbi si altceva.

  Raspuns
 3. 3

  LC

  Pana la proiecte de zeci de milioane de ce nu se apeleaza la o solutie mai simpla si mai ieftina: montarea unor parapeti pe mijlocul drumului pornind de sub pod pana la iesirea de sub pod cate 100m in fiecare directie. Astfel s-ar descuraja artificiile facute de cei care ies la baza podului si blocheaza defapt circulatia.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea