Trafic buftean… Depasire pe trecere pietoni

Din joacă, să zicem, mi-am pus o camera video pe mașină, astfel poate vom avea parte de niște imagini din Buftea, care să ne ajute in a ne educa din punct de vedere rutier.

Camera e destul de veche, imaginile sunt slabe, dar urmeaza sa-mi achizitionez una mult mai buna. Daca doriti, sa stiti ca nu va strica asa ceva in masina, poate fi o proba buna in caz de evenimente neplacute. De exemplu, rusii care isi fac casco sunt obligati sa isi puna camera video.Puteti gasi camere video mai ieftine (chiar si 100 de lei) pe iUni.ro. dar si de pe trafictube.ro un site cu multe filmulete din trafic, unde se pot gasi camere mai performante.

In video din link-ul de mai jos avem un autobuz care pleaca din statia de la liceu si opreste imediat sa acorde prioritate unui pieton. Desi turismul din spate abia intrase pe sosea, deci nu a stat prea mult in spatele autobuzului, soferul isi pierde rabdarea si incearca sa depaseasca pe trecere. El nu a vazut pietonul, iar eu am claxonat sa-i fac atenti pe amandoi.

Trafic buftean… Depasire pe trecere pietoni

]]>

2 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *