Cofondatorul Expresului de Buftea s-a întors de pe insula din Pacific

Expresul de Buftea va avea de acum și un podcast, pe canalul meu de Youtube, cu invitați din Buftea, dar și din alte comunități din zonă. Ideea podcast-ului e să pui în valoare invitatul, iar el să dea în schimb comunității ceva din experienta sa.

🔴⚫️  Primul episod din Podcast Local nu putea fi decât cu… Daniel Tobă, cofondatorul Expresului de Buftea.

Cu vărul Dan am început acest proiect, dar omul nu are nicio legătură cu politica și cu ce e acum site-ul Expresul de Buftea. Este rezident american și am ținut neapărat să fie el primul invitat. Video aici. Abonați-vă, pentru că urmează și alți oameni interesanți din comunitate.

Expresul de Buftea s-a lansat în 2008, ca site independent de atitudine și opinii libere.

Buftea fierbea înaintea unei competiții electorale foarte echilibrate, miza era uriașă, dar oamenii nu aveu unde să se exprime, internetul local fiind format doar din platformele politice ale celor 4 candidați, unde evident, se făcea doar propagandă, mesajele critice nefiind permise. Expresul de Buftea a venit ca o gură de aer, și a fost un șoc pentru toată lumea politică. Nu mai puteau opri exprimarea cetățenilor și informarea lor corectă.

Primul nostru articol aici.

Erau vremuri când Buftea era împărțită de clanuri interlope, iar politica se făcea cu bani grei și negri. Din rațiuni de siguranță, am anunțat cine suntem abia după un an, când lucurile s-au mai calmat. A fost un al doilea șoc! Pentru mulți era de necrezut că doi cetățeni simpli, fără interese în politica locală, fac asta voluntar. Subsemnatul, Bogdan Tobă, și vărul Daniel Tobă. Din păcate pentru noi, din fericire pentru ei, Daniel a emigrat chiar în acel an și s-a rupt de Buftea, rămânând însă cel mai mare susținător.

Expresul de Buftea, proiectul care a schimbat comunitatea


Un alt podcast la care a fost invitat, unde vorbește mult de educație financiară… CUM SA TRAIESTI VISUL AMERICAN | DANIEL TOBA

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *