Candidatura lui Ion Stoica la funcția de primar al orașului Buftea a fost respinsă!

După cum anticipam, Biroul Electoral de Circumscripție a respins candidatura fostului primar, pe motiv de interdicție 3 ani după executarea pedepsei cu inchisoarea. Hotărârea aici. Tot ce v-am spus in articolul acesta s-a adeverit.

Ce carte joacă Ion Stoica în aceste alegeri?

Ion Stoica a forțat până la capăt candidatura, deși sentința judecătorească era limpede… 3 ani de pedeapsă, plus 3 ani de interdicție de ocupa o funcție publică. Ca să nu incurce filiala ProRomania pe care o controla, și-a depus candiatura pe listele ALDE, unde oricum nu aveau candidat. A picat astfel și de pe lista de consilieri ALDE, pe locuri elgibile rămânnd tot oamenii săi, Marchaidan Ionuț-Georgică, fost membru PDL, fost combatant de încredere al primalului Pistol, și Horia Bobei, și el fost membru PDL, 4 ani consilier local ALDE, fără să se remarce cu ceva. Restul listei, necunoscuți de umplutură.

În partea celalată, la ProRomania Buftea, au fost acceptate candidaturile. La funcția de primar candidează Dumitru Constantin, fost consilier PNL in marea echipă a lui Pistol, cel care a reușit la primărie doar 3% acum 4 ani din partea M10. Iar pe lista de consilieri, afară de el, pe loc eligibil mai e un puști, fiul unui prieten al lui Stoica, pensionar din Poliția Buftea. Restul listei, necunoscuți de umplutură, puști atrași in mizeria asta de politică, ca să se folosească oamenii mari de ei.

Lista de candidați Alde aici…

Lista de candidați ProRomania aici…

Culmea, oamenii pe care îi va susține Stoica, sunt foști oameni ai lui Pistol. Rămas în afara politicii, Ion Stoica va trage să ducă cele două partide ALDE și ProRomania, pe care le cotrolează, în Consiliul Local Buftea, pentru a avea influență acolo.

]]>
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *