Pistol trage tare pe ultima sută de metri

Deși sunt contracandidatul partidului primarului in alegerile pentru Consiliul Local, nu pot să mă abat de la echidistanța pe care am afișat-o până acum și de la obiectivitatea cu care v-am convins pe toți să mă susțineți. Asa sunt și nu mă schimbă campania electorală!

Nu cred că mai există un candidat la alegerile locale din Romania care să-și mediatizeze contracandidații, cum nu cred că mai există un candidat INDEPENDENT in Romania care să se fi inscris DOAR in alegerile pentru Consiliul Local, refuzând să se inscrie și in competiția pentru funcția de Primar, deși nu m-ar fi costat nimic. Nu imi doresc postul, nu sunt pregătit pentru așa ceva și imi văd lungul nasului. In plus, aș fi incurcat opoziția, și categoric nu vreau asta, căci am căutat să o incurajez, dar ea, nu și nu.

Așa cum era de așteptat, in campania electorală explodează realizările, puse la indoială până acum. Cu o lună inainte de alegeri primarul nostru trage tare să se vadă, știind că oamenii apreciază ce e proaspăt in memorie, nu ce le-a făcut acum 3-4 ani! Relatez câteava din aceste realizări, in stilul meu insă, iar pentru laude mărețe aveți fițuica primăriei. Vă invit să aduceși la lumină și alte realizări, recente, dacă știți. Vă invit deasemenea și să votați virtual intr-un sondaj independent, garantat de Facebook:

Sunteți mulțumiți de cei 4 ani de mandat ai primarului Pistol?

Ce candidați veți vota pentru Consiliul Local Buftea?

. Strada Horia – Flămânzeni… au fost montate băncuțe și coșuri de gunoi. Strada dă in cea mai frumoasă zona a orașului, zona Calul Bălan, care sperăm că va fi și ea reabilitată secolul ăsta.   Strada Independenței… după un calvar indelungat indurat de foarte mulți (care nu știu dacă vor uita de banii băgați in reparațiile mașinilor când vor merge la urne)  se va asfalta, in sfârșit, din banii Consiliului Județean, beneficiind și de gazon, băncuțe, ilumiat public și pomișori pe margine. Doar trotuarele sunt inutile, fiind blocate de stâlpi. De ce nu puteau fi montați un metru mai incolo nu poate explica nimeni.   Bulevardul Muncii – Buciumeni… nu știu câti dintre voi știu cum arăta ulița asta denumită bulevard in bătaie de joc de autoritățile comuniste. Il putem suspecta pe Pistol de interes in zona asta, dar acum arată și ea a secolul 21. . Trotuare pe Soseaua Buc-Târgoviște… așteptăm de ani de zile ca principala arteră rutieră din oraș să fie reabilitată, măcar de ochii celor care sunt in trecere prin Buftea și ne judecă orașlul după ce văd la șosea. Din păcate trotuarele sunt o dezamăgire, nu au mai mult de un metru și nu cred că incapi pe ele cu copilul de mână. Sperăm intr-o minune totuși, să să fie cumva lățite până la urmă. Insă la final, tot inutile vor fi, pentru că cetățenii le vor bloca cu mașinile, pietonii tot pe carosabil ajungând. 1    2    Juniorii campioni… deși a desființat echipa mare, are și Pistol un merit in susținerea acestor copii. Nu degeaba a fost sunat la final să vină și el la poză. O poză cu copii senisbilizează mult in campanie! Să vedem totuși ce va zice Curtea de Conturi in legătură cu neregulile găsite in finanțarea acestui club privat de către primărie. 3  Reabilitarea termică… una din promisiunile din campania de acum 4 ani se miscă greu de tot, ajungând abia la al 2-lea și al 3-lea bloc. Mulți locatari ai blocurilor din Buftea nu vor prinde această realibitare in viața asta, dar măcar nepoții să se bucure. 4]]>

12 raspunsuri
 1. Bizu
  Bizu says:

  Impartial si nu prea articolul tau Bogdane , totusi eu cred ca ai fi o prezenta utila in consiliul local daca ramai macar atat de impartial cu esti acum
  pentru o mai buna informare a realizarilor lui George in acest mandat poti acesa http://pistolgheorghe.ro/
  Acolo sunt toate realizarile finalizate in primul mandat de primar al lui George Pistol

  Răspunde
 2. daniel
  daniel says:

  Mai Gilberte, de ce oare in liceu aveam impresia ca esti tare la invatatura? Nu odata am vazut zeci de greseli in comentariile tale.
  By the way. Gilbert e nume frantuz dar luis de unde. A m-am prins. De la Luis Prima.

  Răspunde
 3. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  Bizu, tu ai idee ce insemna termenul „imparțial”? In niciun caz nu inseamnă laude mărețe și lingușeli! Cum nici mediatizarea nu inseamnă propaganda politică , cum incerci tu să faci cu site-ul ăla făcut din banii nostri. Tre să-i fac propagandă ca să ințelegi tu că sunt echidistant?

  Răspunde
 4. Brookn
  Brookn says:

  Pesemne acest domn Bizu isi pierde postul odata cu primarul.
  Intr-adevar bine ticluit titlu de catre blogger, „ULTIMA SUTA DE METRII” ca primar in Buftea se poate consuma ca in „Ultimul cartus” al lui Sergiu Nicolaescu.

  Răspunde
 5. EugenD
  EugenD says:

  Bizule, domnul Primar Pistol are un herpes la gura pe buza de sus sau nu vad eu bine???
  Ce dracu’ faci? Ii distrugi campania!? Cum il consiliezi daca permiti publicarea unei astfel de fotografii?
  Ai mare grija ca oamenii vor crede ca a facut herpes din cauza apei din Buftea!

  Răspunde
   • EugenD
    EugenD says:

    Hai ma, nu va suparati, ce dracu’ ?! Mai facem si noi haz de necaz.
    Domnul Primar Pistol tine la glume si la mistouri, altfel nu ar fi facut programul ala „comico-fictio-electo-populist” din care spicuiesc: tren de mare viteza cu oprire la metrou (TGV?), pasaje sub si supraterane (autostrazi suspendate?), sensuri giratorii, parcari etajate, echitatie, cinematograf (IMAX?), muzeu, noi gradinite, crese, cantine, locuinte pentru tineri gratuite din fonduri nerambursabile (?!), camin de batrani, camin social, piste de bicicleta, concursuri nautice, bazin de innot, patinoar vara, fara numar, fara numar, fara numar…
    PS: Daca nu trece rapid in program si-un aeroport in Atarnati pierde multe voturi! Mare atentie!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *