NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

1 Comentariu

 1. 1

  oras

  Buna ziua!

  Probabil ca nimeni nu a amintit/ vorbit despre importanta lui Barbu Stirbey. Ieri reprezentantul comunitatii noastre a fost ocupat cu functia de ”portar” la Centru de Vaccinare din orasul nostru.

  Dar sa reflectam: in istorie chiar si dupa 75 de ani de la moartea sa, despre Barbu Stirbey se poate spune ca a scris si facut istorie pe cand echipa noastra de decidenti la nivel local scriu istorie prin impartirea unor castroane cu mancare in ziua de 1 Decembrie, ajutoare sociale celor nevoiasi si pungi pentru Mos Craciun.
  Insa cand resursele orasului nu vor mai permite astfel de actiuni -Cu ce ramanem? Care sunt proiectele si masurile active care permit dezvoltarea orasului si a cetatenilor sai? Pentru o Buftea Smart!? sau mai bine spus pentru un oras de secol XXI.

  Poate ar trebui sa identificam marile oportunitati pe care le are un oras situat la 20 de km de capitala unei tari si in acelasi timp sa identificam si marile realizari ale orasului nostru dupa 30 de ani de la revolutie.

  Spre exemplu: sa luam statia din Studio, sa aducem o poza cum arata acum 30 de ani si cum se prezinta acum. Tot suntem atat de prezenti pe Facebook si ne facem selfie. De ce nu un Selfie institutional? Il recomanda UE in Planul de actiune pentru educatia digitala (2021 -2027)

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea