S-a deschis al doilea supermarket Penny in Buftea

In doar 4 luni s-a inălțat de la zero noul magazin Penny, chiar peste drum de Lidl, in Studio. Reabilitarea blocul de langă el nu s-a incheiat nici acum, deși a inceput in primăvară.

Este al doilea magazin Penny din Buftea, după cel deschis in 2007, din Centru, ceea ce ne arată că pe piața din zonă este incă loc. E cel puțin interesanta aceasta decizie de  a deschide un alt magazin, la putin timp după ce l-au renovat pe cel vechi, fiind probabil o premeiera in tară existenta a doua magazine Penny pe o distanta mai mica de 2 kilometri.

Azi a fost mare aglomerație la deschidere, din cauza celebrei oferte la tigăi, iar circulația din zonă va fi semnificativ ingreunată, mai ales dacă unii vor parca pe șosea, incomodând ieșirea altora, ca in foto . Se vor inteti discuțiile despre o nouă trecere de pietoni in zonă. Peste drum, la Lidl, e gol.

In schimb, in Centru, dincolo de intersecția de la Penny, Lidl intenționea să construiască și ei un mare supermarket, iar pe actualul din Studio il vor inchide probabil. Și acolo traficul va avea de suferit si in general, in tot centrul orasului, fiind total nepotrivit ca 3 asemenea mari magazine sa fie amplasate in centrul orasului!

Intre timp, noua piata locala zace nedeschisa, lipsindu-i autorizatiile ISU si DSP! Producatori si comercianti locali, noapte buna!

15271727_1548501341833409_649506272_o

Inaintea unui nou magazin Lidl, apare un nou Penny Market

Un magazin Lidl mai mare lângă Penny

.

]]>

6 raspunsuri
 1. ll
  ll says:

  Si de ce sa inchida Lidl din studio?….mi se pare ca merge bine.Investitia si-o scot numai din cresterea pretului la teren.Oricum Lidl investeste f mult in noi magazine peste tot.

  Răspunde
 2. Lidl
  Lidl says:

  Ba e loc pe piata ba inchide Lidl magazinul? Nu stiu de ce dar am impresia ca terenul e cumparat de la patronul de la pungi. Daca era chiria mare mai statea pana acum? Sau o fi mare chiria dar si coada la casa sa le dai bani e mare. Si oricum Lidl vine cu niste promotii si produse pe care Penny nu le are.
  Totusi cred ca suntem prea optimisti sa asteptam un Kaufland in Buftea. Poate inca un Lidl, Profi sau un Mega Image. Mai erau unii de asteptau acum ceva ani un McDonald’s vis a vis de Stirbei sau un mall in Buciumeni pe terenul fostei avicola.

  Răspunde
 3. Lidl
  Lidl says:

  Uite conditii:

  Se caută:
  Terenuri construite sau neconstruite, având următoarele caracteristici:
  Suprafaţă: peste 8.000 m²
  Localizare: favorabilă, preferabil centrală
  Locuitori: în oraşe cu cel puţin 30.000 de locuitori
  Arie de acoperire: minim 60.000 de locuitori
  Drept de construcţie / Posibilitatea de a obţinere a autorizaţiilor

  Răspunde
 4. Ioana
  Ioana says:

  Din cate stiu (si stiu f bine!), nu a existat promotie la tigai! Ai spus-o ironic si nu cred ca era necesar! De fapt, nu a fost nicio promotie care sa atraga in mod special si cu toate astea, lumea a venit in numar ff mare. Ceea ce inseamna ca Penny e un discounter apreciat!

  Răspunde
  • Bogdan Toba
   Bogdan Toba says:

   E apreciat, e adevatat, si se vede! Daca nu au fost la tigai, scuze, asa am avut informatia. Dar promotii semnificative au fost multe in ziua aia… ca nu au fost la tigai si au fost la altele, nu inseamna ca am vrut sa fiu ironic!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.