Cum ar fi fost un festival al producătorilor locali din Buftea?

Bâlciul din fața Primăriei și-a dat obștescul sfârșit duminică seara, după o zi in care a fost pustiu, mizerabil și trist. Cum ar fi fost ca Primaria Buftea să organizeze un festival al producătorilor locali, care oricum sunt puțini și nu o duc prea bine? Nu am fi fost mai bine să rămână banii la noi in oraș, decât la alții in buzunare?

Cu siguranță ar fi fost mii de spectatori zilnic, cu  standuri ale unor restaurante ca La Fanica,  Clubul Barbosilor​, Taverna Studioului​,  sau Catalin Buganu​, mașina de inghețată de la Red Bar​, dulcuri de la Cofetaria Ioana​, Cofetaria „Dulce de la Danut”​ și Cofetaria Kanel​, specialitati de la Cuptorul de Aur​. Avem măcelării bune care pot face specialități, ciobani, apicultori, legumicultori, etc. Avem Angst, Conserv, Redis, Paste Băneasa. Sunt destui producători locali de fructe, legume, miere​, produse naturiste, haine de la Roh Textile Manufacturers​ și de la alți zeci de comercianți locali, avem florării multe, aranjamente de la Paradisul Florilor Buftea​, suveniruri și cadouri de la CadouriCool.ro, care vă poate face și mii de obiecte cu  Arsenie Boca, pe care le vom sfinți la fața locului, să nu existe dubii. Sunt foarte multe buftence care comercializează produse hand-made, iar domnul Mitica Coniac Caracaleanu​, nu ar putea lipsi. Avem si program artistic de 10 ori mai tare decât banalele cântece populare playback de la bâlci. Pot cânta LIVE bufteni ca Ana-Maria Glomnicu​, AleXandra Vernica​, Andrei Vernică​, Pisau Andy​ , Formația Contrast Bufteași cu voia dvs, Destin Balcanic​ cu un rock acustic. Sunt bufteni și in trupele Pierdevara​ și The Rank&Fashion, ba chiar pot fi invitate deja celebrele buftence Alina Eremia​ si Cojo​. Avem și câțiva rapperi, Nkz Cosmin, Nibiru Official, ScribuOfficial. La capitolul muzică populară domnul director Titi ar fi senzație, ca și școala de dans sportiv  Zedan’s Dans​! Binenteles, nu vor lipsi copiii de la Casa Artistilor Bufteni​. Stoica a incercat el ceva de acest gen si speram ă Pistol e mai dezghețat, dar nu ințelege nimeni incă de ce se continuă cu bâlciul acesta al altora de două ori pe an!  
Nu mai bine facem un festival local?
 ]]>

2 raspunsuri
  1. Calache
    Calache says:

    Vad c-ai inceput sa le dai astora idei gratis,oricum,o idee geniala,te felicit.Din pacate nu ai cu cine,stii si tu domnule Toba ca daca nu se poate sifona din banul public sau face campanie electorala,alesii nostri nu pot face nimic util sau frumos.Pe langa ideea ta,as mai veni si eu cu o completare,un stand al DNA care sa ofere pliante cu edili,politicieni si judecatori din Ilfov bagati deja la racoare dar stiu ca e doar un simplu vis,Dna-ul pe bufteni ii ocolesti.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *