Stâlpi de iluminat pe trotuare

Foarte multi cetateni ne-au semnalat o anomanlie a implementarii proiectului cu fonduri europene pentru iluminatul public din orasul Buftea. Stalpii sunt montati chiar pe mijlocul trotuarelor.

Desi cu totii stiam ca proiectele cu fonduri europene ar trebui sa fie la standarde europene, se pare ca , cel putin in Buftea, ele nu sunt chiar asa de sfinte. Ati vazut undeva in Europa trotuare blocate practic de stalpii de iluminat?

Si totusi… site-ul acesta e urmarit de ingineri, constructori, arhitecti, designeri, oameni umblati in Europa. Va intreb si pe ei si pe ceilalti… Care ar fi fost solutia corecta? Unde si cum puteu fi montati acesti stalpi de iluminat? Asa? Orasul incepe sa arate altfel, dar pare strigator la cer in unele cazuri, nu se puteau monta 50 de cm mai in exterior?

11813270_1174043245945889_1849373707089672816_n IMG_3198 IMG_3199 IMG_3207  IMG_3301

]]>

5 raspunsuri
 1. Ciobi
  Ciobi says:

  In plus sunt montati chiar in mijlocul pistei pentru biciclisti!!
  Alta anomalie, sunt pusi prea des, din 25 in 25 metri.
  Risipa de bani, sifonari de spagi si bataie de joc.
  Se aproprie alegerile din 2016 iar Pistol trebuie sa aiba cu ce se mandri.

  Răspunde
 2. Florin
  Florin says:

  Observ ca romanul e intotdeauna nemultumit :). Pana la urma trebuie sa ne consolam cu ideea ca se face ceva…asa prost cum se face. Sunt orase din tara asta pentru care alesii nici macar nu se chinuie sa obtina aceste fonduri europene. Eu am venit in Buftea de putin timp si chiar sunt multumit ca vad „miscare”.

  Răspunde
 3. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  Sigur ca e nemultumit, romanul a fost batjocorit sistematic zeci de ani de catre autoritati, desi a fost umil, a muncit si si-a platit taxele. Cum sa fie multumit cand stim cat am tras si tragem de pe urma sistemului fost si actual? Era mai grav sa fie multumit in situatia in care se afla de ani de zile!
  Sustin in continuare ca e total gresita atitudinea asta de genul „bine ca se face , asa prost cum se face” sau ” bine sa se face, chiar daca se fura” . NU avem cum sa evoluam ca natie daca pastram aceasta mentalitate! Hai sa nu ne mai consolam asa usor, ca atat asteapta autoritatile!
  Cu riscul de a ma repeta, dar precizez din nou, e important… toate proiectele europene implementate acum in oras sunt facute de fostul primar, fost ospatar, acum puscarias. Primarul actual, om civilizat, umblat, cu facultati, cu afaceri de milioane de euro, nu a demarat niciun proiect european in intreg mandatul sau.

  Răspunde
 4. alexutzu
  alexutzu says:

  Eu consider ca proiectul acesta nu este conform standardelor in anumite locatii, Inginerul fiind beat sau drogat ca altfel nu mi explic cum de nu a avut si el simtul frumosului sa nu puna stalpul pe mijlocul trotuarului ,iti bati joc de banul respectiv.. Mai devreme sau mai tarziu tot trebuie modificat pentru ca nu este normal la cap sa pui stalpul in mijlocul trotuarului.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *