Orasul Buftea va avea 55 de strazi cu iluminat public modernizat

Comunicat de presa Consiliul Judetean Ilfov

Consiliul Judetean Ilfov si Primaria orasului Buftea au incheiat un acord de parteneriat, prin care ambele unitati sunt beneficiarele contractului de finantare, in cadrul proiectul “Dezvoltarea si modernizarea sistemului de iluminat public, cu retea subterana, in orasul Buftea”-cod SMIS 20919.

Proiectul este implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile, acordate prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa 1-“Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor-poli urbani de crestere”- Domeniul Major de Interventie 1.1-Planuri integrate de dezvoltare urbana, Sub-domeniul:”Poli de dezvoltare urbana.”

Dezvoltarea infrastructurii urbane si cresterea calitatii vietii, prin dezvoltarea uniforma a infrastructurii de iluminat urban, reprezinta obiectivul general al proiectului si una dintre prioritatile de dezvoltare a Consiliului Judetean Ilfov.

Valoarea totala a proiectului, care face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana a Orasului Buftea este de 20.130.219,96 lei, dintre care cheltuieli eligibile 15.845.194,42 lei, contributia Consiliului Judetean Ilfov fiind de 242.528, 48 lei.

Beneficiarii acestui proiect sunt locuitorii celor 55 de strazi, pe care se modernizeaza iluminatul public.

Proiectul “Dezvoltarea si modernizarea sistemului de iluminat public, cu retea subterana, in orasul Buftea” face parte, alaturi de alte cinci proiecte, din “Planul Integrat de Dezvoltare Urbana a Orasului Buftea”.

]]>

11 raspunsuri
 1. cretu
  cretu says:

  Cu o nerusinare totala acesti indivizi se lauda in campania electorala cu munca altora,sperand sa obtina un rezultat bun la alegeri.Proiectele cu care se lauda pistol si petrache sunt realizate in mandatul 2008-2012,puteti verifica documentele care poarta semnatura lui STOICA pe fiecare pagina.Aceste proiecte au fost aprobate in noiembrie 2011 si sunt semnate de STOICA si UDREA ca ministrul dezvoltarii.

  Acest mincinos pistolar a blocat proiectele 2 ani asa cum a blocat si transportul cu autobuzele primariei pana la bucuresti si multe alte proiecte cu care acum se lauda ca ar fii facute de el.Puteti verifica HOTARIRILE CONSILIULUI LOCAL in perioada 2008-2012 si o sa va convingeti de minciunile electorale ale lui pistol.

  Tocmai a fost finalizata licitatia si vor incepe lucrarile cu ingroparea cablurilor electrice,asfaltarea drumurilor,spatiile verzi,pistele de biciclete pentru continuitatea celor existente cu finantare europeana si cofinantare 1% primaria BUFTEA si15 C.J.ILFOV hotarare a C.LOCAL Buftea in 2009-2010 cu STOICA Primar si Initiator.DOCUMENTELE EXISTA SI POT FI GASITE ONLINE LA PRIMARIA BUFTEA ACESTA FIIND ADEVARUL restul minciuni si campanie electorala.

  Răspunde
 2. pacalici de trefla
  pacalici de trefla says:

  Dute ba cu ursul de aici ! Vorbesti ca ultimul postac de partid, Stoica a facut 127 de proiecte, platite cu bani grei dar nu a obtinut fonduri pentru ele.

  Nu proiectele sau numarul lor reprezinta problema, obtinerea finantarii e cheia rezolvarii. mai bine spune cite din proiectele lui Stoica zac pline de praf, de alea de ce nu spui nimic ? E ca si cum unul da din fund 2 minute si concepe un copil pe care-l abandoneaza. Il ia altul, il creste, il educa, ii asigura toate conditiile si peste 25 de ani apare ala cu alea 2 minute si spune ca e copilul lui. O fi, dar tata tot nu a fost. Asa si cu proiectele lui Nelutu al tau.

  Unde-i proiectul cu Stirbeyul ? Cum a luat spaga de la autobuzele alea scumpe si proaste ? E iubit Stoica la fel ca Udrea de care pomenesti. Doar ca Stoica merge curind sa-i tina de urit lu Borcea. Mai e putin.

  Răspunde
 3. bob de basesti
  bob de basesti says:

  Draga pacaliciule,
  important este sa-ti bati capul, sa realizezi proiecte si sa propui sursele de finantare si sa astepti ca cei care guverneaza sa-ti elibereze fondurile necesare.
  Si Pistol , daca s-ar apuca acum sa propuna proiecte, tot peste 3 -4 ani ar primi finantarea.

  Numai daca ar fi mana drepta a lui PONTA lucrurile s-ar rezolva pe durata mandatului lui, sau daca proiectul ar fi atat de important si s-ar putea fura atat de mult din el incat sa merite riscul.
  Dar daca tu stai la cafele, la Castani in asteptarea Triatlonului, cine sa scrie la proiecte.

  Răspunde
 4. alexp
  alexp says:

  A avut mii de proiecte si nu s-a bucurat de niciunul.Fi serios ….in afara de asfaltarea catorva strazi dubioase ale prietenilor lui (vezi strada garii) nu a facut nimic din ce a promis.Abia in ultimile 8 luni a dat drumul la ”proiecte” pe ici pe colo…pe sarite sa para multe.Nu mai mintiti cu nerusinare despre zona atarnati – n-a facut nimic acolo.Doar subdezvoltatii mintal l-au votat pe Stoica in cartierul ala.

  Răspunde
 5. al pacino
  al pacino says:

  Iar se-mpute Buftea de politica si maidanezii aferenti !
  Multi comentatori, care mai de care mai priceputi in ale politichiei,majoritatea dintre ei,cu cateva exceptii,nu reprezinta altceva decat,furaciuni ,lingatori,mincinosi,imbarligatori,profitori de ocazie,un fel de fute vant !
  Lehamite,asta e starea reala a bufteanului normal ….si sictir !

  Răspunde
 6. cretu
  cretu says:

  Pacaliciule esti mincinos,vezi ca este publicat pe site-ul primariei contractul de finantare in 2011 luna noiembrie cu semnatura lui Stoica.

  Eu vorbeam de acte nu ca tine vorbe si minciuni,verificati actele sunt publice,asa ati mintit 6 ani si mintiti in continuare.Ar trebui sa le stii doar esti in cabinetul de langa primar sau nu ai voie sa ne spui adevarul????

  Stiti cetateni ai orasului cat costa strada studioului lunga de 500m????1 milion de euro aprobati luna trecuta de iubitii consilieri mie mi se pare putin voua cum vi se pare????si 2,5 miliarde vechi iluminatul tot pe studioului sa ne spuna pacalicea ca nu este adevarat.

  Răspunde
 7. ton
  ton says:

  adevarul este ca fostul edil a avut multe priecte unele bune pe care revendica altii si unele rele care i sunt recunoscute cum ar fi liceul si terenul pentru tineri.ar trebui sa trecem peste ceea ce a fost si sa vorbim despre prezent.

  Răspunde
 8. Bamse
  Bamse says:

  Chiar nu vă potoliti cu atata pupat,Pistol a fost si este doar un profitor(unii stiu deja)nu face nimic diar falimentează..nu bos:)?

  Răspunde
 9. noi
  noi says:

  Iluminatul public din Buftea va fi modernizat
  30.04.2014
  Alte articole din secţiune

  Iluminarea orasului Buftea se va face printr-o retea subterana. Investitia se va realiza printr-un proiect finantat din fonduri europene, implementat de Consiliul Judetean Ilfov in parteneriat de Primaria orasului Buftea.
  Beneficiarii acestui proiect sunt locuitorii celor 55 de strazi, pe care se modernizeaza iluminatul public.
  Valoarea totala a proiectului, care face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana a Orasului Buftea este de 20,13 milioane lei, dintre care cheltuieli eligibile 15,84 milioane lei, contributia Consiliului Judetean Ilfov fiind de 242.530 lei.
  Contractul de lucrari a fost scos la licitatie in luna decembrie 2013, procedura fiind insa anulata la finele luni martie. Valoarea estimata a acestui contract se ridica la suma de 15 milioane lei.

  Proiectul este implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile, acordate prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa 1 – “Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor-poli urbani de crestere”.

  I.D.

  [ tipăreşte articolul ] Tipăreşte articolul

  Răspunde
 10. bizu
  bizu says:

  amuzanta aceasta polemica , pur romaneasca dar destul de paguboasa . Cum face unul ceva apar detractorii sau mai rau cei care isi aroga meritele . Si Nelutu la vremea lui a continuat si finalizat , proiectele lui Balalau si s-a laudat cu ele . Asta nu scade cu nimic Importanta acelor proiecte .

  Daca acum George continua niste proiecte incepute de Nelutu nu le scade din importanta . Mai rau ar fi fost daca nu le continua .
  pina una alta este primarul ales al orasului nostru si eu cred ca merita increderea noastra . Eu cred ca indiferent de lupta politica sa continui si sa finalizezi proiectele bune ale predecesoruliu este un semn de bun augur

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *