(P) FOTO – Loturi de teren in rate Buftea

Diferenta de temperatura (cu minim 3 grade mai putin) fata de Bucuresti… Acces facil catre Bucuresti (15 minute Casa Presei Libere sau Baneasa)… Apropierea de padure… Convingerea ca pot avea o casa pe pamant, cu un petic de teren (eu vand numai terenul, si in rate) la pret de apartament de Rahova (valoare teren + constructie in regie proprie)

Toate asta au convins deja destul de multi. Sau poate este vorba de modalitatea de plata in rate, pe doi ani, fara dobanda, care a convins ca se poate face o investitie de viitor si de catre persoane care nu au bani economisiti? Va invit cu drag sa va cunoasteti vecinii si zona noii proprietati.

11817247_931346283598937_2238430789657844272_n

Cartierul Flămânzeni este in plină dezvoltare, după lucrările de canalizare fiind incepute deja lucrările de refacere a suprafeței carosabile și modernizare a iluminatului public.

Zona străzii Ion Vlad, Cartier Flamanzeni, (foto dunga rosie), reper cele doua duplex-uri fara acoperis (in spatele lor)… au fost scoase la vânzare 30 de loturi pentru case, care se vând in 24 de rate lunare stabilite cu cumpărătorul. Nu se caută colaborarea cu agenții imobiliare sau site-uri de promovare, ci se dorește o legătură directă proprietar – cumpărător.  Termenii intelegerii pot fi discutati si adaptati la situatia cumparatorului.

Detalii la 0722 156 655

Descriere zonă:

  • toate utilitatile la strada Ion Vlad
  • zonă cu foarte multă liniște
  • aer curat, loturile sunt in imediata apropiere a pădurii
  • acces facil către capitală, pe rutele Mogoșoaia – Băneasa și Chitila – Piața Chibrit sau Militari
  • un parc nou și modern in apropiere, la fel școala și grădinița
  • foarte aproape de Lacul Buftea și Domeniul Stirbey
Loturi Rate Buftea – Facebook Page

]]>

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *