Scoala de dans a Catalinei Filip are campioni nationali din Buftea!

Catalina Filip din Buftea, multipla campioana nationala la dans sportiv, a castigat in 2010 titlul de Miss Universe Romania si ar fi trebuit sa reprezinte tara noastra in finala de la Las Vegas.

A renuntat imediat la titlu pentru ca nu a fost de acord cu prevederile contractului pe care ar fi trebuit sa-l semneze cu aceasta ocazie. Nu a vrut sa renunte la cariera sa, la pasiunea si la munca sa, pentru o viata in lumea mondena, cu compromisurile si lejeritatile ei, si nici macar pentru celebritate. Poate fi un exemplu pentru multe fete din Buftea.

Catalina si-a deschis imprena cu fostul ei partener, acum si sot, Ramon Zedan, doua scoli de dans, una in Bucuresti si alta in Buftea, si au obtinut deja foarte multe premii la concursuri din tara. Incununarea efortului de pana acum a venit insa saptamana trecuta cand s-a desfasurat la Cluj Napoca, Campionatul National de Dans Sportiv.

Iata rezultatele exceptionale obtinute de copiii clubului Zedan’s Dans, club ce isi desfasoara activitatea in Buftea, pe strada 23 August, in incinta fostei fabrici de vata! Nu stiu daca ii ajuta Primaria Buftea cu ceva, dar stiu ca uriasa Casa de Cultura din Centru zace in paragina de ani de zile, desi toti primarii au promis ca o vor reda buftenilor. Poate acolo, astfel de initiative nu vor mai plati chirii uriase.

ANDREEA FLOREA si MIREA COSMIN din Buftea – Campioni Nationali, sectiunea standard, clasa E, 16 – 18 ani.

andreea_florea_cosmin_mirea1

 

STANCU ANDREI si ALEXIA MOCANESCU din Buftea – Vicecampioni Nationali, sectiunea standard, clasa E, 14-15 ani, obtinand si locul 4 sectiunea latino.

ana_maria_mocanescu

Scoala de dans Zedan’s Dans a scos cu aceasta ocazie campioni nationali si copii din Bucuresti: AIDA SOLOMON si RARES PETRICA la sectiunea Standard Clasa B, 14 – 15 ani.

rares_petica_aida_solomon

Cătălina Filip in Revista VIP
Miss Universe are scoala de dans in Buftea
Catalina Filip a renuntat la titlul de Miss Universe
Buftea scoate capul in lume: Catalina Filip e Miss Universe
 
   ]]>