Cum e cu paza in scolile buftene

Aceasta fotografie care circula de ceva timp pe Facebook, pe cel „national”, nu numai pe cel „buftean”, m-a amuzat teribil, dar surprinde o realitate ingrijoratoare! Paza scolilor din Buftea este doar de forma, doar pentru ca firmele de casa ale primarului (actual, dar si ale fostului) sa mai ciupeasca ceva.

Fotografia este facuta la Scoala nr. 1 Studio si nu pare recenta. Dupa uniforma, seamana cu firma de pe vremea fostului primar. Textul este excelent si face referire la faptul ca, desi nu au voie, elevii pot parasi curtea scolii foarte lejer. Poate fi valabila si invers, cand cineva de afara vrea sa intre in incinta scolii… „Poti sa spui ca vrei sa bati pe cineva, ca vrei sa pui o bomba sau ca mergi la veceu… Te lasa, cu conditia sa te intorci repede!”

Treaba asta vine la putin timp dupa ce v-am relatat problemele de securitate din scolile buftene, mai ales incidentul cu paznicul batut la aceasta scoala. Despre siguranța in școlile buftene.

Ca parinti responsabili e nevoie sa ne interesam tot mai insistent despre ce se intampla in scoli, iar eu va spun ca am primit multe informatii ingrijoratoare, insa nu le pot face publice pentru ca nu am dovezi. Parintii care mi le-au adus la cunostinta nu vor sa le fie dezvaluita identitatea de frica sa nu aiba de suferit copiii. Nu stiu daca e o atitudine sanatoasa, dar puneti-va copiii sa faca poze in scoala daca tot le-ati luat telefoane performante. Evident, nu poze din timpul orelor. De exemplu, avem informatii ca la toalete e destul de horor si ca mopul cu care se spala pe acolo ajunge imediat si in salile de clase.

]]>

1 răspunde
  1. iftodie
    iftodie says:

    Consider ca e un comentariu de reglare de conturi;nici macar ptr ce s-a scris pe imagine,nu exista dovezi dar,ca sa mai aducem „o stire de senzatie”mai inventam ceva;Daca mi-amintesc bine in urma cu ceva timp Expresul de Buftea a avut interdictie din partea Facebook si dupa cum vad,(mai intai a aparut ca Bogdan Toba si pe urma a revenit la titulatura)continuati tot cu aberatii;E de rau!Va mananca-n c…r?O sa va scarpinati pana va da sangele!

    Răspunde

Urmăritori & Pingbacks

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *