Cosmin Mirea si Andreea Florea de la clubul Zedan's din Buftea, campioni nationali la dans sportiv!

Buftenii se pot mandri cu inca doi campioni nationali, Cosmin si Andreea fiind pentru a 3-a oara consecutiv campioni nationali la dans sportiv, la Campionatul National de Clase al Romaniei la Dans Sportiv, desfasurat la Brasov.

Cosmin (18 ani) si Andreea (20), fac dans sportiv de 8 ani, iar pereche de 3, acum cucerind titlul national la clasa d standard 19-35 ani. Consiliul Local Buftea va trebui sa-i premieze si pe ei, cum a facut-o cu ceilalti campioni bufteni.  Cum ne premiem campionii naționali?

15032739_1113588175386161_4152021708290812255_n

.

Despre Clubul Zedan’s din Buftea

Este deja unul dintre cele mai bune din Romania si a aparut in  mod firesc, dupa ce sotii Catalina (Filip) zi Ramon Zedan s-au retras din activitate, castigand mai multe titluri de campioni nationali la dans sportiv. Sa-i lasam pe ei sa se prezinte:

Dansul sportiv este o simbioza perfecta intre sport si arta, intre miscare si muzica, chiar daca pare ca suntem subiectivi credem cu tarie ca este sportul cel mai complex, deoarece nu-ti dezvolta doar calitatile motrice, cum se intampla in majoritatea sporturilor, dar iti dezvolta si atitudinea, gratia, disciplina, si cel mai important, coordonarea cu muzica.

Clubul Zedan’s nu-si poate imagina viata fara dans, ca sa intelegeti de ce il citam pe Edward Demby: „Dansul e putina nebunie care ne face tuturor mult bine”. Nebunie care anul acesta a adus clubului Zedan’s rezultate remarcabile atat nationale cat si internationale. Precizam doar cateva dintre ele:

  • Locul 1 la Bassano Open Italia
  • Locul 1 la Volsburg Germania
  • Locul 1 la Plovdiv Bulgaria
  • Campioni și vicecampioni la Campionatul National de clase
  • Locul 1 la Dancemasters București
  • Locul 1 la Romanian Open
  • Locul 10 din 116 perechi la cel mai important concurs din lumea dansului German Open Championship .

Si multe alte rezultate cu care ne mandrim, iar toate acestea nu puteau fi realizate fara ambitia perechilor noastre, fara sacrificiul parintilor si fara implicarea totala a antrenorilor. Va asteptam sa descoperiti lumea dansului prin cursurile noastre din orasul Buftea, unde activitatea noastra se desfasoara intr-o sala de 600 mp, intr-un cadru foarte organizat si civilizat. Inscrieri la +40 (741) 161 915.  Adresa școlii de dans este str 23 August nr 75.

Cătălina Filip in Revista VIP

Scoala de dans a Catalinei Filip are campioni nationali din Buftea!

.

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *