Haos in Centru! Circulație paralizată!

Surpriză in această dimineață in zona primăriei! Doi agenți ai poliției locale, unul pe partea cu Raiffeisen si celălalt la BCR, nu lăsau pe nimeni să orpească neregulamentar in zonă și nici să intre pe interzis. Titlul nu e exagerat dacă il veți vedea pe săracul polițist, ce nu mai prididește, dar și pe numeroșii șoferi luați prin surprindere.

Cel de pe partea cu BCR, un tip la vreo 65 de kile, era suprasolicitat, făcând cu greu față celor care erau obișnuiți să-și lase mașina pe unde puteau (inclusiv eu) sau să intre pe interzis (inclusiv echipa primarului). Mi-a dat politicos “bună dimineața” și mi-a explicat că așa e ordinul, iar eu m-am conformat. Mai greu a fost cu un posesor de dacie, care l-a ignorat total, până ce polițistul nostru s-a opintit deasupra gemului șoferului și punând instinctiv mâna pe pistol a bolborosit amenințător: “vreți să chem politia rutieră și să rămâneți fără permis?”

Nu e o măsură rea (poate doar pentru cei ca mine), dar să sperăm că nu se va aplica doar “fraierilor”, cum făcea vechea conducere care iți ridica mașina din Centru chiar și noaptea, iar ei intrau fără greață pe interzis.

Din păcate, mai mult ca sigur măsura se va aplica doar o perioadă și nu pentru toată lumea. Pont: dacă ii spuneți politicos că stați două minute, polițistul va ințelege.

 

EDIT: Hai, că până m-am mișcat eu să scriu articolul ăsta, au dispărut. E liber! Probabil ne vedem mâine dimineață cu ei!

]]>

1 răspunde
  1. madalina
    madalina says:

    Foarte bine!E tare neplacuta senzatia sa mergi pe sens unic si sa-ti vina pe interzis tupeisti,cu viteza si nici sa nu se fereasca,ba chiar sa te bage in masinile parcate pe margine…
    sper sa-i tina pe politisti mai mult in zona..poate invatam sa respectam reguli si legi

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *