S-au aprins luminitele in staulul de oi!

Spre deosebire de orice alta localitate cu oarecare pretentii, intr-un total anonimat, fara ca nimeni sa stie, fara nimeni in fata primariei, fara vreun eveniment si fara mediatizare, s-au aprins luminitele in fata primariei. Sunt aproape la fel ca in fiecare an, dragute, nimic deosebit, ca si obositul patinoar, ce aduce mai degraba cu un staul de oi.

Cum glumeam asta vara, cand au inaugurat fantanile arteziene in septembie, si ziceam ca vor inaugura patinoarul in februarie, acesta inca nu este gata, desi febra Craciunului a inceput. Probabil in week-end se va deschide, va anunt pe Facebook! Anul acesta va fi deschis mai tarziu ca niciodata, parca facand jocurile privatilor de la Stirbey, unde au deschis un patinaor acoperit de aproape doua saptamani, si unde buftenii platesc 25 de lei pe intrare si 10 lei pe un pahar de vin fiert, de slaba calitate. Pe dea alta parte, noi platim pe iarna cateva zeci de mii de euro pe chiria patinoarului si curentul electric care il intretine, in conditiile in care acest staul de oi e foarte posibil sa fi fost adus dintr-o tara sovietica, adunat de la fier vechi.

Patinoarul nostru, cu gheata in valuri si ghetutele paradite,  va fi cu intrare libera pentru copiii bufteni, bilete gratis fiind impartite generos direct de primar, intr-un gest suprem de marinimie, asa, in prag de alegeri. Cat despre vin fiert sau ceai fierbinte, slabe sperante, pentru ca niciun comerciant buftean nu s-ar mai incumeta sa vanda, stiind ca activitatea de aici va fi moarta.

Oamenii vor prefera sa plateasca la Stirbey, decat sa isi rupa picioarele in staulul de oi din fata primariei, unde tineretul buftean se va aduna ciorcine pe gard, va scuipa seminte pe gheata si va urla cuvinte mizerabile, cu m. cu p. cu p. g. cum zicea BUG Mafia.

IMG_4358 IMG_4361 IMG_4370 IMG_4373 IMG_4377 IMG_4379

]]>

3 raspunsuri
 1. Florin
  Florin says:

  Din pacate orasul nostru este lipsit de viata. Sunt organizate putine evenimente, si cele care sunt organizate nu aduc prea multa satisfactie. Daca imi amintesc corect s-a sarit si peste zilele orasului… Concluzia finala, orasul Buftea este un oras aflat in „coma”.

  Răspunde
 2. Catalina
  Catalina says:

  Pe bune????
  ” intr-un total anonimat, fara ca nimeni sa stie, fara nimeni in fata primariei, fara vreun eveniment si fara mediatizare, s-au aprins luminitele in fata primariei. ”
  Daca face mare fast la deschiderea patinoarului sau aprinderea beculetelor, critici de ce au facut asta ca au cheltuit banii cetatenilor etc…Daca nu fac, suntem ofuscati de ce nu au facut. WTF? Stim ce vrem??
  „unde tineretul buftean se va aduna ciorcine pe gard, va scuipa seminte pe gheata si va urla cuvinte mizerabile, cu m. cu p. cu p. g. cum zicea BUG Mafia” – Hai sa nu generalizam, ca nu toti suntem asa. Avem si copii care au invatat pe branci, care s-au realizat si si-au facut o situatie foarte buna singuri, care sunt educati si civilizati. Ca avem si ‘pleava’, care nu stiu ce inseamna sa ai un loc de munca, ci doar sa scuipi seminte, asta e partea a2a.

  Răspunde
 3. nume
  nume says:

  Catalina, mai merge batranu’ la vanatoare ? (retoric) Cu aceasta ocazie sobra vreau sa anunt ca trotuarul din fata postei e pentru a 6-ea oara spart.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *