S-a deschis patinoarul!


Intr-un anonimat total, patinoarul din fața primăriei s-a deschis in această seară. Un el și o ea, pe margine, cu un copil de vreo 3 ani in brațe. El vorbea la telefon foarte intrigat:

— Păi am venit aicișia cu copilu și nu ni se permite accesul pe patinoar ??

— …

— Păi cică nu am patine! Eu de unde să am patine?

Apoi, cu telefonul la ureche, s-a indreptat grăbit intr-o direcție.

]]>

12 raspunsuri
 1. Bogdan T.
  Bogdan T. says:

  [quote name=”Cheloo”]Pai si cum nu avea patine dar de ce nu a inchiriat de acolo?[/quote]

  Pentru că omul voia totul gratis. Probabil așa era obișnuit și a pus mâna pe telefon.

  Asta imi aduce aminte de o ședință de acum cativa ani a fostului PD-L Buftea, sub conducerea lui Pistol, cand doreau sa organizeze un concurs de mountain bike, să dea bine la public. Și cineva dintre tinerii pedelisti (actuali penelisti probabil) s-a ridicat și a intrebat preocupat… “Și ni se vor pune la dispoziție biciclete?”

  Răspunde
 2. cretu
  cretu says:

  FF frumos bradul dar si patinuarul a mai fost asa prin anii1992-2004 cind nu stiam de asa ceva decit in casele noastre.Oare cine a venit cu aceste noutati in buftea??Cred ca pistol este un deschizator de manifestari noi in buftea.Bravo du mai departe ce au inceput altii si pupatil bine are nevoie,TOTUL PENTRU VOI DAR CIT NE COSTA—-NU MAI CONTEAZA ESTE FF BINE—-FELICITARI

  Răspunde
 3. Tiberiu
  Tiberiu says:

  Pacat domnule cretu ca nu v-a durut asa mult nici cand regretatul dumneavoasta lua spagi mercedes GL mai stiu eu ce , dar atunci nu va durea … Ma bucur ca insfarsit se fac lucruri atat de frumoase in oras ! Felicitari !

  Răspunde
 4. nume
  nume says:

  [quote name=”tab”]Super brad a adus pistol[/quote]
  Aha, mare frumusete !
  Patinoar avem? Avem ! Piste de biciclisti pe Studioului si drum ingustat avem? Avem ! Mare frumusete in sat la noi! Pe langa toate astea asteptam o fabrica de perii / maturi/ fluturi/ paine / cuie … ceva concret care sa dea la consatenii nostrii paine. Bah , voi nu vedeti ca e foamete, ca nu mai merge nimic? Va arde de brazi, piste de biciclisti si sali de sport? Cat vreti sa mai furati? M-ai dati-va-n dragosea mea de conducatori de cacao cu lapte. Huoooooooooooooo!

  Răspunde
 5. Cretu
  Cretu says:

  Ați văzut fluturasii in oras?va plac?este o realitate așa ca va așteptăm la noi in partid sa scapam de cei care ne mint si ne fura.nu mă interesează minciunile voastre cu care vreți sa bagati oamenii in pușcărie știți bine ca nu el a asfaltat independentei voi ați facuto cu cons.judetean,eu apreciez munca si faptul ca a lăsat un oraș schimbat in mandatul lui restul sunt vorbe.

  Răspunde
 6. pacalici de trefla
  pacalici de trefla says:

  Povesteste-ne Cretule ce-i cu mercedesul de peste 85.000 de euro pe care l-a “cumparat” cu o chitanta antedatata cu trei ani la pretul de 50.000. Adica il avea din 2008, nou-nout, chitanta se face in 2011 pe valoarea reala dupa 3 ani de rulaj. Nu uita ca IL AVEA din 2008 ! ! ! Bugetul l-a luxat cu 12 miliarde cind a facut drumul la stadionul federatiei, cind a bagat 70 de miliarde in echipa de fotbal de unde au furat cit au putut acolitii lui. Nu mai uita Cretule de minciuna cu terenul pentru tineri, saracii au cumparat si proiectele de casa, nu uita de Constructii Complete, nu uita de piateta din fata primariei care a costat cit nu face, nu uita de minciunile cu achizitionarea Sturbeiului, a Casei de Cultura, de stoicalioanele organizate cu mincare stricata de la finul Buganu ( unde plateau 200 de oameni si incasau de la 1200 ), nu uita ! Mandatul lui de primar este in mare pericol sa se transforme intr-un nou mandat, mandatul de arestare. Sa nu uiti, Darie, pardon, Cretule !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *