Strada Luceafarului se reface a 4 oara in 5 ani!

In toamna lui 2013, noul primar Pistol a ordonat asfaltarea acestei străzi, deși era perfectă, intr-o amplă și curioasă campanie de asfaltare a unor străzi deja asfaltate de Stoica in 2010… Luceafarului, Florilor, 23 August, Oltului, Eroilor. Firma care a efectuat aceste lucrări, omniprezenta in Buftea, Delta ACM. După doar un an, in februarie 2015, Strada Luceafărului a fost spartă total, reintrodusă calalizarea și din nou asfaltată, lucrare inclusă in proiectul celor de la RAJA, inceput in 2014. Oare nu știa nimeni din primărie, când s-a ordonat inutila asfaltare din 2013, că in câteva luni RAJA va reintroduce canalizarea pe acea strada, sau s-a mers pe mucles, doar-doar să-și tragă Delta ACM partea?! Decembrie 2015 (vezi foto) strada e sparta iar, curatat tot covorul asfaltic pus la inceputul anului… Altul nou acum. A 4 oara!]]>

3 raspunsuri
 1. nume
  nume says:

  Exemplele pot continua : Strada Studioului – dupa ce s-a asfaltat frumos si s-au pus borduri noi de granit strada a fost sparta chiar la iesire pe DN 1 A, cu aceasta ocazie s-a spart si scuarul si bordurile de granit. Tot pe Studioului colt cu blocul Caprioara dupa ce s-au refacut trotuarele cu asfalt; gardulet si borduri de granit a venit dorel si a spart tot. Bineinteles ca nu a mai reparat nimeni. A 3-a oara pe Studioului se sparge in dreptul parcului Raja care s-a surpat. In dreptul Tavernei si la blocurile din jur aceeasi situatie. In centru, la Posta (ai pus si tu poze cu trotuarul surpat) cred ca e a 5-a oara cand se sparge. Gardurile de fier au disparut cu toate ca erau montate in 2014. Dupa ce au refacut trotuarul (la Posta) acum sparg iar. Astia de la Rotary sunt praf, au angajat toti doreii din Romania, nu sunt in stare sa bage o teava de plastic in pamant. Nici fostii angajati de la IGO nu erau atat de incompetenti.

  Răspunde
 2. Nume
  Nume says:

  Iar Aleea Bazei a fost uitata definitiv…ca sa nu spunem despre strazile adiacente. Acea zona este buna doar de petreceri , Targuri si alte paranghelii.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *