S-a deschis patinoarul!

Intr-un anomimat total, fara vreun eveniment organizat, astazi a fost deschis patinoarul din fata primariei. Deocamdata nu e aproape nimeni, pe el fiind mai multe persoane fara patine decat cele cu patine.

Desi a fost inaugurat abia azi, cu cateva zile inainte de Craciun, tristetea acestui patinoar se va prelungi pana in luna februarie, desi nu prea e folosit de bufteni. Motivele sunt evidente… arata urat, gheata e proasta, patinele sunt vechi, regulile nu se respecta, sunt cam multi necivilizati, nu e niciun eveniment organizat, nici macar vreo casuta care sa vanda ceai sau vin fiert. Nimeni nu vrea sa vanda ceva acolo pentru ca nu are cui, s-a vazut in anii trecuti. Intrarea e gratis pentru copiii din Buftea.

Anul acesta buftenii au si o alta varianta, pe langa Targusorul Brancovenilor din Mogosoaia, unde se organizeaza si multe evenimente, in Stirbey s-a deschis un pationar acoperit, cu muzica pusa de DJ, cu lumini colorate, cu mini-targ de Craciun, care pot veni la pachet si cu o plimbare prin parc.

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *