Piața din Centru a fost reamenajată

După ce ani de zile s-a discutat despre o nouă piață, una cu adevărat modernă, până la urmă ne-am ales cu aceeași mărie, dar cu altă pălărie.

Piața din Centru a fost reorganizată, mai degrabă, decât modernizată, așa cum probabil e trecută la capitolul “realizări”. Au fost demolate dughenele și spațiile construite fără autorizații și care puteau fi oricând un focar de incendiu. Comercianții au fost așezati pe tarabe organizat, fără ca fiecare să se instaleze unde crede de cuviință, ca până acum, fără tarabe improvizate. Pentru comerț, pentru ca toți comercianții să aibă șanse egale, era mai bună o dispunere a tarabelor in cerc, nu așa paralele, dar pentru a crește șansele tuturor, s-a mai făcut o mică intrare in piață, care dă in mijlocul tarabelor.

A răsmas spațiu destul, dar și multe alte lucruri de amenajat. Din păcate, ca și cea din Studio, care e aproape moartă, și piața din Centru dă semne de oboseală, fiind destul de goală in cursul săptămânii, și nu e decât o explicație… buftenii, in 2013, preferă comerțul cât mai civilizat.

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *