Un magazin Lidl mai mare lângă Penny

In urmă cu ceva timp vă informam despre intenţia construirii unui magazin Kaufland la Buftea, pe terenul de lângă Penny Market.

Grupul Lidl & Schwartz care deține in Romania magazinele Lidl şi Kaufland, a decis până la urmă ca aici să construiască un nou magazin Lidl, mai mare decât cel deja existent in Studio.

Deja pe site-ul primăriei a fost publicată interţia de elaborare a PUZ-ului:

Intentie Elaborare PUZ IMO DEVELOPMENT SOLUTIONS SRL

S.C. IMO DEVELOPMENT SOLUTIONS SRL avand sediul in str. petre Negulescu nr. 2B, localitatea Ploiesti, jud. Prahova, initiator al P.U.Z. – Imobil P+1 – Spatiu Comercial Retail, Sos. Bucuresti – Targoviste, Str. Macului, nr. cad. 51756, 5263, 57378,58239, 58234, 58236, 58245, 58241, orasul Buftea, jud. Ilfov, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de oportunitate pentru planul mentionat. Publicul este invitat sa transmita observatii si propuneri privind intentia de elaborare a Planului Urbanistic Zonal in perioada 25.05.2016 – pana la aprobarea Consiliului Judetean Ilfov.

Publicul interesat va putea adresa o cerere in scris pentru consultarea documentatiei de urbanism la sediul Primariei Buftea din Piata Mihai Eminescu, nr. 1, Buftea, jud. Ilfov. Observatiile sau propunerile se pot realiza fie prin transmiterea acestora in format electronic la adresa de e-mail contact@primariabuftea.ro (site: www.primariabuftea.ro), fie prin posta, fie direct la sediul Primariei Buftea din Piata Mihai Eminescu, nr. 1, oras Buftea, Judetul Ilfov.

In cazul in care ar ajunge la o intelegere cu proprietarii, cu care deja negociaza de mai bine de 2 ani, tranzactiile pentru terenurile aferente ar putea ajunge la 1 000 000 euro.Primăria Buftea intenţioneaza sa construiasca in aceasta intersectie un sens giratoriu.

]]>

2 raspunsuri
  1. Elena
    Elena says:

    Pana la urma de Kaufland s-a mai auzit ceva?Se va mai construi in Buftea,sau prin apropiere?La un moment dat auzisem ceva de Crevedia,dar nu a fost nimic confirmat.Stiti ceva despre asta?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *