Petrecerea ilegală a Primăriei Buftea oprită de poliție! Primarul Pistol amendat!

În plină pandemie, primarul Pistol a oferit o petrecere angajaților primăriei de la General Public Serv, compania consiliului local care se ocupă cu administrarea domeniului public.

Fiind interzise petrecerile și inchise restaurantele în această perioadă tulbure, și pentru a nu bate la ochi, primarul a organizat petrecerea la un local din Crevedia, cu parcare înăutru, lumină puțină, discreție.

Doar că cineva a băgat de seamă și când le era lumea mai dragă s-au trezit cu forțele de ordine, care nu doar că le-au întrerupt petrecerea, dar au și amendat proprietarul localului și organizatorul, primarul Pistol.

Felicitări celor care iau atitudine când văd astfel de încălcări flagrante ale legii. Chiar guvernanții ne îndeamnă să sunăm la 112 când observăm așa ceva!

Totul se întâmplă în timp ce presedintele și guvernul PNL interzic muritorilor de rând astfel de petreceri la restaurant, ba chiar și pe cele din familie. In timp ce buftenii stau in case, iar afacerișitii locali din Buftea pierd tone de bani cu afacerile pe butuci.

Să sperăm că petrecera nu a fost organizată din bani publici. La ultima ședință a consiliului local, eu insumi am întrebat pentru ce e necesară rectificarea bugetară prin alocarea unei sume imense pe final de an,
suma de peste 900 000 lei de la „Intretinere grădini publice”? Domnul primar spus că sunt pentru firma primăriei General Public Serv, care are in atribuții domeniul public. Să sperăm că nu pentru această petrecere erau.

Nici petrecere la negru nu e ok, chiar dacă ar fi din buzunarul primarului pentru oamenii care il țin în funcție. Nu că și-a permis asta e de mirare, ci faptul că oamenii săi nu au reușit să țină secret, nu au reușit să-l prevină că vine miliția, și nu au reușit să mușamalizeze treba asta. Ceva scârțâie, dar, lasă, are balta pește! Si PNL-ul e la putere #stațiacasă de Crăciun și Revelion.

sursa foto Golden Plum Events

Video:

https://youtu.be/tBc9gMTd95g?t=59

]]>
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *