Intalnire Golf Club Buftea

Mie imi plac oamenii cu pasiuni. Respect oamenii care au pasiuni, indiferent de tipul lor, atâta timp cât nu sunt pericole sociale. Respect, de exemplu, colecționarii de coji de nuci si pasionatii de lovit pietricele cu bocancul pe stradă. Atâta timp cât nu le zboară spre capul trecătorilor, ii iubesc, așa cum merg ei, plictisiți, in pas săltat, să-și potrivească următoarea lovitură, să caute următoare pietricică și s-o lovească delicat, astfel incît să nu o piardă și să o pocnească iar, după 3 pași.

In Buftea nu sunt mulți tineri cu pasiuni, dar am descoperit unii ce iubesc mainile VW Golf, chiar dacă nu sunt ultimul răgnet. Mie nu-mi plac mașinile, de niciun fel, dar imi place pasiunea lor. Nu sunt copii de bani gata, nu sunt tineri șmecherași, nu sunt tipi cu buzunarele pline. Dar aproape tot ce au, impart cu „copiii” lor. Cum facem noi cu ai noștri… ii ințolim, ii curățim, ii bibilim, ii insănătoșim, ii hrănim, ii educăm, ii plimbăm, ii arătăm la lume, ne lăudăm cu ei.

Pasionații de mașini VW Golf din România s-au reunit intr-un club, pentru a impărtăși această pasiune, pentru a lega prietenii și pentru a se ajuta reciproc. In acest club sunt și câțiva tineri bufteni, posesori de Volkswagen Golf, sub numele de Golf Club Buftea, și care au organizat o intâlnire la Buftea, sâmbătă, in zona Calul Bălan, prezenți fiind și membri din București și Buzău.

După ce au defilat in coloană prin oraș, iar lumea i-a admirat, s-au strâns acolo pentru discuții, impresii, planuri de viitor, distracție și concursuri:  best car paint, best exterior, best interior, best sound, concurs de limbo „cea mai joasa masina” si lupta cu odgonul. La această intâlnire au participat peste 30 de mașini, iar băieții din Buftea au făcut curățenie in zonă, inainte și după.

 

Golf Club Buftea nu incurajează cursele auto ilegale! Așa zice in „statutul” acestui club. Fără să am pretenția că e vreun grup de pocăiți sau de iubitori de pisici cu blăniță roz, uneori pe unii dintre ei ii mai ia valul. Din păcate, unele gesturi individuale pot umbri munca intregului grup și pot atrage etichete pe care nu toți le merită. Și avem un exemplu cu care chiar protagonistul se laudă, pe contul personal de Facebook. 

Intersectia strazilor Buc-Targoviste cu 23 August, una din masini depaseste coloana, in intersectie, pe linie continua, pe trecerea de pietoni, probabil cu viteza mult peste limia admisa si cu un pasager iesit pe trapa. Parintii lui filmeaza si se tem pentru permisul lui. Nu cumva ar fi trebuit sa se teama pentru altceva?

VEZI VIDEO AICI… 

 

 

 

 

Album Foto aici…

]]>