Comunicat: S-a lansat PMP Buftea!

Dragi concetateni,Numele meu este Doru Daniel Cioaric, Presedinte al Partidului Miscarea Populara Buftea, si am alcatuit o echipa foarte tanara cu care vom aborda viitoarele alegeri, atat europarlamentare, parlamentare cat si prezidentiale, cu exuberanta si dinamismul  specifice varstei si cu o lipsa de interese obscure ca ale celorlalte partide aflate pe esicherul politic local.

 

Partidul Miscarea Populara este un partid nou, de centru dreapta, ce isi propune sa aduca un plus de vigoare intr-o lume politica tot mai tulbure si doreste sa imprime o atentie sporita in cheltuirea banului public.

In trecut am activat politic in PDL, fiind o lunga perioada Presedinte de Tineret al acestui partid, lucru care mi-a dat sansa sa fac o echipa extraordinara, cu niste tineri minunati,  impreuna cu care am organizat numeroase activitati si evenimente, pe care multi dintre dumneavoastra, cititorii acestui articol, probabil ca vi le mai amintiti.

Intr-un anumit moment, cand echipa s-a scindat, am fost unul din putinii care au ales sa stea pe loc, sa nu tradez partidul pe care l-am reprezentat. Doar ca, dupa un timp, odata cu noua lui conducere, PDL a inceput incet incet sa se desparta de valorile care l-au consacrat si sa se delimiteze de drumul pe care il parcursese. Intr-un moment in care echipa de conducere centrala avea anumite interese, au exclus o serie de membri care se aflau pe lista consilierilor judeteni Ilfov, pentru a ajunge in subsolul acesteia la “cine trebuie”.

Printre acesti membri exclusi am fost si eu. A fost o situatie foarte greu digerabila, dar pana la urma asta este politica. Si cum eu unul am intrat in politica, nu pentru unul sau altul dintre liderii locali, ci pentru ca am crezut in omul politic Traian Basescu si in directia pe care acesta dorea sa o imprime Romaniei, am urmat viziunea politica a acestuia si am preluat Filiala Buftea a Partidului Miscarea Populara. Pentru o parte din dumneavoastra sunt cunoscut drept cel care a adus patinoarul in orasul nostru, o premiera in tot judetul Ilfov. Mentionez ca acest lucru l-am facut prin eforturi financiare proprii, fara ajutoare “externe” cum inca se mai  crede.

Consider ca pentru persoanele care nu au activat in politica pana acum este timpul sa o faca si au in acelasi timp obligatia de a-i pune la dispozitie acestui oras  contributia si priceperea lor. Politic, in acest moment, consider ca nu pot face asta decat in Partidul Miscarea Populara, acesta fiind singurul partid local care nu are interese ascunse, nu are trecut patat si care isi propune sa acorde interes meritocratiei in dauna nepotismului. Sediul PMP Buftea se afla la parterul blocului nou de „La castani”, chiar langa cafeneaua cu acelasi nume, blocul vis-à-vis de intrarea Palatului Stirbei.

Unii au tradat principiile care i-au consacrat “fugind” de indata ce organizatia care i-a sustinut a trecut prin momente dificile, de erodare, inerente unei vieti politice. Faptele vorbesc mai mult decat vorbele. Au ales un loc pe care l-au crezut mai sigur pentru averea pe care au dobandit-o sau pentru dezvoltarea intereselor personale. Cine a tradat odata, este foarte posibil sa o faca si a doua oara.

Tinerii din oras au asteptat cateva mandate ca politicienii care au ocupat functii de conducere in acest oras sa se gandeasca si la ei.  Datorita entuziasmului lor, au fost cooptati uneori, in baza unor promisiuni desarte, in sustinerea unor conducatori, care au uitat apoi cum au ajuns sa hotarasca in numele unei comunitati. Intre timp, unii au devenit tatici, iar acum se gandesc la viitorul copiilor lor.
Sunt Cioaric Doru Daniel si va astept sa va alaturati Partidului Miscarea Populara Buftea, al carui Presedinte sunt.

 

Ieri, duminica 27-04-2014, in incinta Palatului Stirbei a avut loc o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara cu tema „Starea economica a Romaniei in 2014 si perspectivele pentru anul postelectoral”, invitat special fiind chiar Presedintele Romaniei, Traian Basescu, alaturi de membrii marcanti ai Fundatiei si de aproape toata conducerea Partidului Miscarea Populara.

Dupa incheierea dezbaterii, conducerea Partidului Miscarea Populara in frunte cu Presedintele Eugen Tomac, Elena Udrea, Sigmund Muresan, Adrian Radulescu, Gelu Visan, Cristian Petrescu, Carmen Rosu si lista poate continua, s-au deplasat la sediul PMP Buftea, unde tinerii din organizatia Buftea se pregateau pentru o noua zi de campanie electorala.

Partidul Miscarea Populara militeaza pentru :
– Disciplina  cheltuirii  banului  public  în  textul  constituţional
– Reducerea impozitelor si a nivelului contribuţiilor sociale.
– Injectarea banilor publici în investiţii cu impact în economia inovatoare reală, nu într-un aparat birocratic care oprimă întreprinzătorii si cetăţenii.
– Adoptarea unor mecanisme simple, flexibile si transparente pentru accesarea fondurilor europene.
– Încurajarea, prin măsuri fiscale, a muncii celor apţi, în detrimentul lenei.
– Acordarea  unor  avantaje  fiscale  pentru  începerea  unei  afaceri,  pentru  formarea profesională si angajarea tinerilor sub 35 de ani.
– Combaterea fraudelor din finantele publice, sănătate, sistemul de ajutoare sociale si de pensii, prin informatizare integrată.

 


]]>

34 raspunsuri
 1. OLx
  OLx says:

  Ce ai bobitza? Tzi s-au urcat cartofii la cap? Te pomenesti ca va e frica de el. Pai cine a tradat PDL-ul si-a sarit in barca refugiatlor numita USL? Despre ce vorbim aicea? Pistol l-a matrashit pe Cioarec pe unde a putut si cum a putut… S-a folosit de el si apoi l-a dat deoparte…cum face cu toata lumea. Facem impreuna pentru oras…dar la final zice ca „EL” a facut totul.

  Răspunde
 2. Tab
  Tab says:

  Domnul acesta cu par roscat care spune ca este presedintele merelor padurete vinde masini pe internet , second hand. Are preturi maricele daca urmaresti piata vitan

  Răspunde
 3. Andra
  Andra says:

  Tab, are vreo legătură cu ce spui tu și articolul în sine? Ca eu legatura nu o văd !! Eu îl știu drept omul care ne-a adus prima dată patinoar în oraș în rest nu am auzit vreodată ceva de rău despre el.Macar face ceva nu stă ca alții după pomeni

  Răspunde
 4. MariaCristina
  MariaCristina says:

  ce frumos se zambeste la poza…imi sustin ideea cand spun ca sunt o adunatura..sustinem ideile..ale cui? nimeni nu face nimic din ceea ce spune…este un discurs copy paste…

  Răspunde
 5. Alegator tPMP
  Alegator tPMP says:

  Fa Doru : „Cine a tradat odata, este foarte posibil sa o faca si a doua oara.” Vorbesti despre tine? Tot traseist esti tu si restul partidului pe care il conduci momentan. PMP nu e un partid fara bla bla bla si curat ce ai tipat acolo ca un propagandist. Ci sunteti tot aia dar va numiti altfel sa prostiti lumea. Un politician adevarat este responsabil si loial partidului in care s-a inscris. Dar astea sunt niste cuvinte pe al caror inteles nu le cunoasteti, din pacate nici voi tineri.

  Erati o sperata. Responsabilitate inseamna sa ramai atunci cand partidul este jos, sau condus de cine nu trebuie. Loialitate insemana sa ramai in partid cand pierzi alegerile, nu ca Tanti Nuti. Pacat…mare pacat…vedem in decembrie ce o mai fi te taMP

  Răspunde
 6. draga alegator
  draga alegator says:

  Stimate concetatean? Din cate se stie omu asta a fost dat la o parte din pdl de taica giorgica… parca iesise omu consilier.

  Pistol a avut grija de ai lui si l-a scos de pe liste. Pai nu tineti minte cum pistol la pdl impartea una alta si sustinea cauza…si cand a picat guvernul boc a dat bir cu fugitii doar doar sa castige fotoliul de primar. Pai este normal sa arunci cu noroi in omul asta?

  Arunca o privire pe geam. Pistolache defileaza pe strada cu crin. Ieri cu ponta, azi cu base maine cu crin…oare cine este tradator? Doru Cioaric i-a adus voturile cinstite lu pistol… de restul s-au ocupat pastramele…

  Răspunde
 7. Bogdan Tobă
  Bogdan Tobă says:

  Vă rog să vă stăpâniți pasiunile și să păstrați o minimă decență.

  Aștept comunicate/materiale și de la alte partide.

  Răspunde
 8. insolventul
  insolventul says:

  PSD-ul sustine la alegerile parlamentare care vor avea loc in colegiul nostru in aceiasi zi cu europarlamentarele pe o mana de femeie, mica la trup, firava, fragila ca o cupa de sampanie din cel mai fin cristal.

  O femeie care a ridicat pulsul a milioane de oameni si a facut sa vibreze si insensibilitatea statuilor. Drapelul tricolor a infasurat umerii mici ai marii femei pe cele mai mari stadioane ale lumii, a batut timpul, a batut imposibilul, a facut cunoscut numele tarii in ungherele cele mai indepartate ale planetei. Cea mai buna sportiva a lumii in anul 1999, de patru ori campioana mondiala, record mondial la 2000 de metri in 1998, la 5000 de metri in 1999, medaliata cu aur la 5000 de metri in 2000 campioana europeana ani la rand.

  Cum firescul se regaseste in micul trup la el acasa, mica printesa este ministrul tineretului si sportului in guvernul actual. Ma gandesc ca rezultatele obtinute in activitatea sportiva certifica calitatea pe care o are in prezent, locul ocupat are destula acoperire si competenta. Fiind sigur ca reperele de mai sus au fost suficiente pentru a o aseza pe Gabriela Szabo acolo unde ii este locul, acolo unde a demonstrat ca se pricepe, cred ca este un candidat castigator. Personal ii doresc succes!

  Răspunde
 9. Eugen D
  Eugen D says:

  Ce o recomandă pe Szabo pentru funcţia de europarlamentar? Talentul de alergător, în mod categoric, nu este un atuu pentru care aş vota pe cineva ca europarlamentar.

  Răspunde
 10. tot Valy
  tot Valy says:

  D.le consilier,nu ii mai ridicati osanale Gabrielei,ca indiferent cat o laudati asta nu o certifica cu nimc pentru functia de parlamentar.Romanii au un talent aparte de a se pricepe la toate….Ce certifica oare un mare sportiv pentru functii politice? Va garantez ca doar scoala de manipulare politica a PSD. Este un joc la care neocomunistii de stanga chiar se pricep si la care,noi,romanii de rand, aderam fara sa ne dam seama.

  Răspunde
 11. insolventul
  insolventul says:

  Ca europarlamentar nu o recomanda nimic, nici nu candideaza pentru aceasta functie. Este evident ca talentul de alergator nu suplineste calitatile si competenta unui europarlamentar. Ar fi fost necesar – in cazul in care doreai un comentariu din care sa ramana ceva – sa citesti cat de cat atent ( cu atat mai mult sa scrii, „atuu” se scrie cu un singur „u” in cazul de fata ). Eu am scris ca ” PSD sustine la alegerile PARLAMENTARE care vor avea loc in COLEGIUL nostru in aceiasi zi cu EUROPARLAMENTARELE „.

  Am scris cu litere mari pentru a putea sa intelegi mai bine despre ce-i vorba in ecuatie. Rezultatele sportive pe care le-am enumerat s-au vrut un suport, un fundament pentru competenta in domeniul in care presteaza, de ministru al sportului. Ca tu nu o vei vota, e dreptul tau stabilit de constitutie si pe care-l poti exprima liber. Faptul ca imi urmaresti comentariile si incerci sa ma contrezi oriunde si oricum, nu-ti da dreptul sa fii penibil. Bineinteles, daca insisti cu tot dinadinsul, o poti face linistit, e tot dreptul tau…

  Răspunde
 12. pacalici de trefla
  pacalici de trefla says:

  Las-o dracu de treaba, daca Gabriela Szabo nu-i buna pentru ministru al sportului o fi fost mai buna Sorina Placinta cu fiusu, pisaciosul pe cruci. E clar ca nu ne mai facem bine prea curind.

  Răspunde
 13. Eugen D
  Eugen D says:

  Ok! Nu reuşesc să vă înţeleg şi sunt convins că nici alţi cititori nu reuşesc. E posibil să fie vina noastră. Eu unul muncesc în fiecare zi de dimineaţa până seara. Este absolut normal să aveţi mintea mai odihnită. Dumneavoastră ca şi consilier local mergeţi de 3-4 ori pe lună la primărie şi nu m-ar mira să aveţi salariul cât al meu.

  Vă rog totuşi să păstraţi o limită de decenţă, domnule consilier PSD. Nu e corect să ne trataţi cu atata aroganţă! Sunteţi în slujba noastră, a buftenilor, şi este firesc să vă urmărim şi să vă contrăm ori de câte ori o luaţi pe arătură. Greşesc?

  Răspunde
 14. Alegator tPMP
  Alegator tPMP says:

  Draga fa draga alegator : „Doru Cioaric i-a adus voturile cinstite lu pistol” asa zici, a? Cum era cu patinuarul de 30.000 euro? Cat despre faptul ca omul a fost dat la o parte, pai numai e Pistol in PD-L. De ce nu a ramas acolo? Sa faca dreptate sa faca sa-si asume, sa fie loial? A pai stii ca…Pistol fugea de la PD-L in alta parte..dar Doru nu fuge de la PD-L in alta parte, nu se duce pentru onoare si cinste! Sunteti jalnici dragi tineri politicieni.

  Fa Eugen D. esti singurul care nu stii pe ce lume traiesti. Europarlamentarele si alegerile partiale pentru colegiile libere din Parlament sunt cu totul si cu totul altceva. Probabil nici intr-o zi in care esti odihnit nu stii diferenta, altfel ai stii ca Helving este pt PE si locul a ramas vacant. Cat despre acest domn insiolventul (care habar n-am cine este dar banuiesc) tipul mi se pare ca are o afacere prin care da salariu la cativa d-astia ca tine. Asa ca iti recomand sa numai pierzi timpul pe site-uri si sa te odihnesti.

  Răspunde
 15. Superman
  Superman says:

  Eu din cate stiu inchirierea catre Primaria Buftea si faimosii 30,000 euro de care scrieti acolo nu i-a luat Cioaric sau vreo firma de-a lui ci a mai facut edilul o saritura de-a lui specifica,l-a pus pe om sa-i prezinte pe aia care aveau in proprietate patinoarul si dupaceea i-a platit suplimentar numai ca sa il scoata din schema pe Doru.E de intrebat daca s-a platit catre cei din Bacau parca sau Buzau mentenanta si jumatate din banii incasati pe bilete si vazut ca de fapt plata a fost mult mai mare de 30mii,doar ca Cioaric nu a incasat vreun ban de acolo.

  Răspunde
 16. valy2005
  valy2005 says:

  Eu il tin minte pe Cioaric Doru de la activitatile pe care le aveam la tineret, era un om foarte implicat si corect, doar ca nu a vrut sa plece din partid pe usa din spate odata cu Pistol. De atunci s-a rupt orice echipa pe tineret, Pistol nemaifiind interesat sa mai continue activitatile ca doar avea sacii in caruta. A promis atat de multe incat nu stiu daca exista vreun om pe langa primar sa nu fie dezamagit.

  Răspunde
 17. anti Pistol
  anti Pistol says:

  stiati ca Pistol o arde modest prin Buftea cu Loganul si cand pleaca spre capitala conduce un Range Rover ultimul model posibil cu nr. B 888 GUN ?

  Răspunde
 18. pacalici de trefla
  pacalici de trefla says:

  Ca Pistol ar conduce un Rover ultimul tip e ceva superbanal. Daca ar fi condus un Boeing, asta da, ar fi fost un fel de stire. Pai daca cel mai mare latifundiar din judet nu-si permite un morman de fiare pe care sa-l conduca, indiferent marca, cine ar avea dreptul s-o faca ? Intermediarii care ii mincau din palma precum porumbeii din fata primariei ? Smecherii pirliti care alergau sa-i gaseasca terenuri si ciuguleau cite ceva din marinimia lui Pistol ? Mai cititi declaratiile de avere si de interese si apoi comparati averea lui Pistol cu un prapadit de Rover chiar si ultimul tip.

  Ce politicieni zboara in aer din Buftea ? Care politicieni ? Frustratii si perdantii, astia sint politicienii locali. Stoica s-a dus pe copca cu gheleul, Marinescu eternul loc trei si siamezul lui Stoica si-a ingropat partidul ciocnind paharul destramarii lui de git cu ‘posesorul’ de gheleu, Cioarec, noul lider al partidului parasutist crescut la sinul edilului, Georgica si Gelu plus Marian vagabondul, unicii consumatori de ciorba de burta la bufetul bavarez de pe centura ? Astia sint politicienii orasului ?

  Mi-e ca daca stranuta un pic mai tare ii zboara cu 10 metri spre Crevedia cu tot cu casa, masa si gheleul din dotare. Da, sint pro Pistol, toate rautatile pe care le insirati aici, in procent de 99,99 % sint minciuni si nu aveti dovezi certe ca ceea ce afirmati este adevarat.

  Diferenta dintre Pistol si fostii primari este data de faptul ca mai toti ceilalti priveau primaria ca pe vaca de muls, Pistol doreste sa cumpere primariei o turma de vaci din ugerul lor hranindu-se cetatenii orasului. Cei care credeau ca daca Pistol cistiga primaria vor avea o tita-n gura de la vaca, scriu acum vrute si nevrute, sar intr-o speranta defuncta – vezi barmanul Stoica – sau fac afirmatii sforaitoare descoperind gaura din covrig.

  Astia sint poticienii care zboara ? Hai ma sa fim seriosi. Pistol nu se bate cu vrabiutele, e baiat mare. Si mai ales, nu e fraier.

  Răspunde
 19. alex 2
  alex 2 says:

  Eu am auzit ca detine o naveta spatiala , facuta pe comanda la NASA , si atunci cand trebuie sa se deplaseze la Bucuresti sau prin judet se lanseaza de la Crevedia in zboruri suborbitale. :)))) !!

  Răspunde
 20. bizu
  bizu says:

  [quote name=”anti Pistol”]stiati ca Pistol o arde modest prin Buftea cu Loganul si cand pleaca spre capitala conduce un Range Rover ultimul model posibil cu nr. B 888 GUN ?[/quote]

  vreau sa fac un auto denunt , u prin buftea conduc o amarata de kia iar prin Bucuresti un S Klase . Si cand plec din tara am un bentley . Terminati cu prostiile , daca are sau nu George un Rover e problema lui si sunt sigur ca si-l poate permite , inainte de alegeri avea un mercedes , Dar asta cu schimbatul masinilor e o prostie si sunt sigur o inventie.

  Răspunde
 21. fane
  fane says:

  partidu miscarea populara sa nascut deja mort la buftea degeaba incerca doru sal resurciteze!mai bine sa declare decesul.

  Răspunde
 22. Vise
  Vise says:

  Cate minciuni la pacalici din jocul pentru copii! Care dracu avere, nene? Alea cateva terenuri pe care a pus sechestru ANAF sau alea donate maica sii si sora sii Reta, liberalitati pe care incearca sa le anuleze in instanta Volksbank pentru milioanele de euro pe care care le datoreaza Pistol???

  Răspunde
 23. G
  G says:

  Pana la proba contrarie orice om TREBUIE sa fie considerat prezumtiv NEVINOVAT. Eu traiesc intr-un oras ca are unul dintre cei mai sturlubatici si sugubati primari pe care I-a avut de cand era mlastina. Nu are nici Rover, nici terenuri pline cu rapita, nici antichitati, traieste modest intr-un apartament cu 2 camere si nu in vile la Crevedia sau Corbeanca de-ti taie respiratia, nu are sere asa cum vorbeste lumea nu are o arende, nu-i place sa se joace cu adeptii sai bucurandu-se de cate ori frustrati acestia se musca intre ei, nu foloseste banul public pentru propriile sale interese, e un tanar care a plecat dintre noi, a promis sa fac totul pentru voi si s-a dus… intre ei. 😆

  Răspunde
 24. ton
  ton says:

  sunt curios cum va decurge campania electorala si care or sa fie oamenii care sa indemne buftenii sa voteze cu unul sau cu altul.pe cine de ce si pentru ce sa votam?

  Răspunde
 25. olimpic18
  olimpic18 says:

  Intrebare pentru cei pro Pistol, cum un reprezentatn al orasului si al cetatenilor isi are alaturi clanuri de interlopi? Cum poate un om care trebuie sa apere dreptatea, plateste din banii nostri pe cei certati cu legea? Potate generalizez, insa sunt sigur ca multi stiu despre ce vorbesc…e doar o parere personala…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *