Marian Petrache păstrează funcția de președinte al Consiliului Județean Ilfov

Deși PNL a câștigat clar multe primării din Ilfov, se pare că alegătorii nu s-au inghesuit să-i voteze și la Consiliul Județean, astfel că a fost nevoie de o alianță cu partidul lui Băsescu, pentru ca Petrache să-și păstreze funcția. Iată cum au votat buftenii pentru consiliul județean:

UNPR – 3%

ALDE – 8%

PNL – 58 %

PSD – 20%

M10 – 5.5%

PMP – 4.2%

PRU – 1.2%

In urma alegerilor, PNL a scos 16 consilieri județeni, PSD 12, ALDE 3, iar PNP 2, astfel că Băsescu a fost cel care a hotărât practic cine va fi președintele CJ Ilfov, in conditiile in care alianța așteptată dintre PSD și ALDE insuma doar 15 consilieri, cu unul mai puțin decât PNL. Petrache va fi ales președintele CJ Ilfov prin nașterea alianței PNL-PMP, care va dicta in consiliu in următorii 4 ani.

Buftea va avea 4 oameni in Consiliul Judetean Ilfov… Marian Petrache, Constantin Fifi Niță, Radu Bizu Dorobanțu (PNL) și George Georgescu (ALDE).

Toate bune și frumoase pentru PNL, dar se pare că se lasă cu dosare penale pentru coruperea alegătorilor, căci apar dovezi despre cum au cărat peneliștii oameni la vot. Poate o să ințelegem cu ocazia asta și de unde a apărut procentul ăsta uriaș al lui Pistol.

Dosar penal, după STENOGRAMELE de la Ilfov

Scandal MONSTRU în Ilfov, după alegeri – STENOGRAME AUDIO

https://new.expresuldebuftea.ro/wp-content/uploads/2016/02/pistol-petrache.jpg

Rezultate Alegeri Consiliul Local Buftea 2016

Rezultate Alegeri Buftea 2016 – Pistol 72%, Gioarsă 12%

]]>

7 raspunsuri
 1. Bizu
  Bizu says:

  ce repede aruncati voi acuzatii. doar in mintea unor ziaristi interesati , si a DNA cu peste 25% achitari ( adica erori judiciare majore pentru care nu raspund) indemnarea oamenilor sa mearga la vot este infractiune . in schimb indemnul de a nu merge la vot ( cu subiect si predicat, vezi basescu ) este perfect legal ….

  Răspunde
  • EugenD
   EugenD says:

   Domnu’ Pistol se bucura de o sustinere populara “zdrobitoare”, asa declara acu’ cateva zile cineva. (inca n-am aflat pentru cine e zdrobitoare, poate pentru propriul electorat!?)
   A obtinut 70% din voturi, Bizule! SAPTEZECILASUTA! Inca putin si ne incolona pe toti, mergeam la vot ca niste zombi fara creier. Dadeam foc la sediile partidelor de opozitie daca aveam opozitie.
   Revenind, sa-i fie de bine, zic! La o asa sustinere inseamna ca are un proiect serios, are idei si solutii realiste, constructive. Ce sa mai, e cel mai tare din parcare! Refuz sa cred ca cei 70% au fost fie cumparati, fie prostiti, fie constransi sa voteze cu el. Pe cale de consecinta, ii sugerez lui Bogdan sa faca ceea ce stie el mai bine, adica sa publice in continuare toate smecheriile pe care le afla, mai ales acum, consilier local. Daca 70% au facut bascalie de noi la alegeri, restul de 30% facem si noi misto de ei 4 ani.

   Răspunde
 2. Bizu
  Bizu says:

  Sunt convins ” prietene” ca cei care au votat cu alt candidat au avut motivele lor … dar pentru prima data in 12 ani Buftenii au dat un vot pentru si nu unul impotriva . Si asta Eugen D inaeamna foarte mult … inaeamna respect si apreciere ….
  Omul ala.care a intrat SINGUR in cabina de vot a votat asa cum a crezut si a simtit .
  In concluzie baiete 70 % inseamna 70% dar in cazul.nostru cifra reala este 72% ….. sic .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *